Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (154)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Oh Yeah!!!!! Seagal opět ve formě a rozkopává thjaský anály jako by byly z porcelánu. Sice tu Steve má pořád trochu bachůrek, ale to mu vůbec nazabraňuje, aby dělal ty svoje tríčky. Navíc tu jsou krásný thajky a Byron Mann je asi nejlepší seagalovskej sidekick kam mi paměť sahá (samozřejmě kromě Keenena Ivory Wayanse). Režisér je bomba a je vidět co se dá vyždímat z tak ohranýho tématu. Je mi uplně jedno, že v tomhle filmu byl hypertrapnej bullet time anebo ještě trapnější bitka mezi mnichama a šamanem. To hlavní je, že Steven Seagal se vrací v extra nabušenym filmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. tento komentář jsem psal v jakémsi Seagalovském zatmění smyslů, po druhém shlédnutí jsem vystřízlivěl a zdaleka mi Bestie už nepřijde cool. Seagal je tam hrozně opuchlej atd. atd. Ovšem stále platí, že je tenhle film nejlepší z pozdní seagalovské éry. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mě porazit můžeš, ale kouzlo neporazíš! Dobrá tedy pořád si nemyslím, že by tenhle film byl kdovíjaká výhra, ale když to porovnám s těmi sračkami co točí sádelník dneska a srovnám jeho tehdejší image s tou dnešní, tak mi to jako z nouze cnost nevychází až tak špatně. Samozřejmě, že už tady je mistr taktiky vyžranej a v hodně soubojích zády ke kameře (čili dubl) taky se tu na zamaskování tohoto prvku začíná používat takzvaný sádelnatý střih, ale pořád tu jsou v bitkách vidět záblesky starýho Seagala a pořád je cool a utáhne svou aurou tenhle jinak dost blbej film. Škoda, že kdo je hlavní záporák se dozvíme až v polovině filmu a pak už nemá šanci nic předvést no a ty voodoo sračky na konci to jsem trochu nepobíral, ale tak dobře s přivřenýma očima tomu tu slabou trojku na opakovaný shlédnutí nakonec švihnu. Jak říkám není to žádný terno, ale to co jsem vnímal jako začátek Seagalova úpadku je ještě hovno ve srovnání s tím co nám Stevo nabízí dneska. Vedle jeho současných shitů působí Bestie jako Oscarový kousek.50% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční snímek dle zavedeného standartu Stevena Seagala. Tentokrát mu byla unesena dcera a tak se rozjede všem dát patřičně do držky. Snímek i přes jednoduchost děje je dynamický, v akčních scénách očekávaně brutální a ubíhá jak rozjetý vlak. Žádné zbytečné řeči, zde jde hlavně o akci. Tady je však na celém tomto počinu největší zádrhel. Pokud jde o Stevena, je zabírán až v neuvěřitelném detailu a tak ze zápasu není nic vidět. A když se záběr oddálí, máchá jen rukama a když už se hýbe celým tělem, je viditelně vidět, že už to Steven není. Ano, je to tak. Nechává se zastupovat dublérem, což hatí veškeré představivosti o jeho umění. Nebo si někdo vážně myslí, že v určitých záběrech najednou krapet zhubl a je hbitější než kdykoliv předtím? Že by při své postavě a váze dokázal kopanec s výskokem a otočkou mě opravdu nikdo neoblafne. Steven není Sammo Hung. Jinak snímku není co vytknout. Přestřelky jsou vygradovány do takové dokonalosti, že chvílemi připomínají tzv. krvavý balet, jaký známe ze snímků Johna Woo. Závěrečný souboj je už očekávaná klasika. Po akční stránce si tedy lze snímek užít, ale nesmí se moc přemýšlet nad Stevenem. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Poslední filmy Segala jsem dokoukával stěží (Poslední mise byl jeden z mála titulů, které jsem nevydržel sledovat do konce), ale Bestie vcelku šla. Bojové scény byly ucházející (i když Segala nahrazoval dublér až nezdravě často) a Segal je na svůj věk ještě docela ve formě. Když mu pomůže chytrá kamera a dobrý střih, v některých okamžících se objeví záblesky herce, kterého si pamatuji z Přepadení v Pacifiku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

On už to trvá dobré dvě dekády, kdy Steven Seagal vlastně jen úsměvně mává rukama a kmitá prsty jak na nějakém besídkovém setkání v mateřské škole. První Američan, který v Japonsku otevřel školu aikida, už nikdy neopráší starou slávu a jen zoufale spoléhá na milosrdný střih. Tvůrci do akce vkládají nejrůznější serepetičky včetně otravných zpomalovaček, hlavně, aby to vypadalo co nejlépe. Pánové, nevypadá! Jednotlivé akční sekvence mají mdlou choreografii, zadýchaný bitkař (a kdo ví, jak často nahrazován dubléry) je spíš k smíchu, děj a díry v něm raději neřeším. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)

Reklama

Reklama