foto

Colin Stinton

  • nar. 10.3.1947 (69 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2013 Rivalové
2012 City Slacker
Trigger Point (TV seriál)
2008 Freakdog
2007 Bourneovo ultimátum
Pán času (TV seriál)
Zvuk bubnů (S03E12)
2006 Labyrint smrti
Nula od Nuly pojde
Projekt Andromeda (TV film)
Zástupce velitele
2005 Broken News (TV seriál)
Důkaz
Svěrací kazajka
2004 Mechanik
Na dotek
12 dní hrůzy (TV film)
2003 Bestie
Spine Chillers (TV seriál)
Tekoucí písek
2002 Ali G Indahouse - Film
American Embassy, The (TV seriál)
Druhá míza (TV seriál)
Hodiny
MI5 (TV seriál)
Prďoši
The Falklands Play (TV film)
2001 Spy Game
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Down to Earth (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Utajený případ
1997 Zítřek nikdy neumírá
1996 Láska a válka
1995 Infiltrátor (TV film)
1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
Muž bez tváře (TV film)
Rukojmí (TV film)
10 Percenters, The (TV seriál)
1992 Ghostwatch (TV film)
Špindírovi v Americe
1991 Vražda
1990 Hercule Poirot: Ztracený důl (TV film)
Ruský dům
The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)
1989 Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy (TV film)
1988 Lip Service (TV film)
1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 Very Peculiar Practice, A (TV seriál)
1983 Daniel
1982 Rozsudek

Dokumentární

2007 Great Wall of China, The (TV film) - vyp.
2006 Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)
2004 Vesmírná Odysea - Putování po planetách (TV film)

Hudební videoklipy

2001 Murder on the Dancefloor (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace