Reklama

Reklama

Časy se mění

  • Francie Les Temps qui changent (více)
Trailer

Obsahy(1)

Antoine úspěšně podniká ve stavebnictví a v marockém Tangeru dohlíží na stavbu komplexu v bezcelní zóně. Hlasatelka Cecile je vdaná za mladšího muže a má s ním dítě. Kdysi byli milenci a Antoine na svou lásku stále nemůže zapomenout. Jejich setkání po třiceti letech je katalyzátorem řady událostí. Na jejich konci stojí zjištění, že celý svět, kultury, města, lidé a jejich vztahy podléhají neustálému pohybu a změnám. Všechno se mění rychleji, než jsou si postavy ochotny připustit. Jednoduchý příběh se složitým pozadím staví na hereckých výkonech Gérarda Depardieuho a Catherine Deneuveové. Techiné svedl tuto dvojici hereckých hvězd dohromady před kamerou již posedmé. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Aelita 

všechny recenze uživatele

Dinosauři v jiném světě. Když se nedá vrátit zpět a není jasné, co čeká vepředu, aspoň se na chvíli zastavit a jen být. ___ Staří herci, nová kamera, zanimovaná padající zemina, která zahraje roli přepínače, příliš hodně nebo málo tolerance - film pro starší diváky natočený stylem pro mladé. Dinosauři se musí přizpůsobit nebo vymřít. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Melancholické - a trochu deprimující. Přestože každá z postav nakonec dospěje k nějakému rozhodnutí - a také ho bez dlouhých odkladů uskuteční, závěrečné titulky ve mně vyvolaly zvláštní, mírně nespokojený a skličující pocit, že snímek je rozehraný … a nedohraný. Možná i proto, že mě daleko víc zajímal Sami - syn hlasatelky Cecile, než oba hlavní protagonisté :-) … 3,5* ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě moc nebavilo. Bylo to takové podivné, chladné, strašně rozsekané a roztěkané a jakoby to nedávalo smysl jako celek. Byly to různé příběhy o lásce a vztazích, které se týkaly stejných osob, ale v podstatě neměly dohromady nějakou celistvost. Bylo to takové divné. Velice zajímavá byla jen kamera. Jinak se mi to nějak extra nelíbilo. Howgh! ()

TO 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem mu ze začátku moc nadějí nedával, nakonec se mi tento, řekl bych neromantický film o lásce, překvapivě zalíbil. Velmi strohý (zajímavě komplikován jen složitějšími vztahy uvnitř rodiny Catherine Deneuve) a citlivý příběh o stavaři zralého věku, který ví co chce a nenechá si to vymluvit – já mu fandil. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Nezajímavá nuda, kde vám je jedno jak to skončí. Depardieu jako ufňukaná vtěrka, Denevue nemá povahu pro jistotu žádnou. Aspoň že ten její mladší manžílek rád plave a producíruje se většinu filmu v plavkách. Vedlejší linie se synem-gayem a arabskými dvojčaty je snad ještě horší než gerontofilní hrátky slavnější dvojice. Rádoby intelektuální romance, která se nepovedla. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama