Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Dlouhé roky byli spolu, ale pak se jeho přítel znenadání odstěhoval. A tak musí newyorský realitní makléř po čtyřicítce začít od nuly a znovu se vrátit k randění. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli jsem jednotlivé epizody hodnotila převážně třemi hvězdičkami, celkově až tak dobrý pocit z tohoto počinu nemám. Myslím, že kdyby hlavní roli neměl Neil Patrick Harris, tak bych se na něj nejspíš ani nedodívala. Takhle mi to vždycky nějak nedalo. Gay svět ve velkém městě je smutné místo a i když je tu seriál označený jako komedie/romantický, já z něj cítila hlavně depresi. Odkopnutý Michael hledá odpovědi na svoje otázky a novou lásku, která by mu dala zapomenout na to, že je nemůže najít. Charaktery a životy jeho kamarádů jsou tu sice dobře nastíněny, ale celkově má Michael podstatně větší prostor, než všichni tři dohromady. Vzhledem k tomu, co se odehrálo v poslední epizodě dostanou víc prostoru v další řadě. Takže to táhne právě Neil Patrik alias Michael a ač dělá co může, jeho ztrápená postava mě štvala každým dalším dílem víc a víc. A když pak svitne jiskřička naděje a SPOILER! na konci to už už vypadá, že v další sérii už svůj bývalý vztah nebude řešit, bum! máme to zpět v celé parádě. Nepopírám, že i takové zkoušky nás v životě provází, ale pro mě to byla asi poslední kapka. Btw: Chvíli jsem zapnula i dabing a nedalo s to. Proč proboha, když v originále mluví postavy úplně normálně, je dabing jak z parodií na gaye? ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Z vlastní zkušenosti nedoporučuju tuhle gay verzi "Sexu ve městě" sledovat čerstvě po rozchodu ... 😁 Celkově by to byl super seriál, teda kdyby to tempo z druhý půlky bylo i na začátku. Ale jelikož jsem se v tý občasný trapnosti hlavního hrdiny často viděl, tak za kompletních 8 dílů si to 3* zaslouží (s náběhem na 4). ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

První polovina je o dost horší než ta druhá. Ve druhé půlce se to krásně vyhoupne nahoru, je to více vtipné a rychleji to utíká. Celkově je to ale spíš takový průměrný komediální seriál, o kterém nejsem přesvědčená, že by mohl být velmi úspěšný, ale uvidíme. Nicméně finální díl byl za mě nejlepší a krásně si otevřel možnost pro další sérii, na kterou jsem díky tomu zvědavá. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Uncoupled je fajn seriál. Je sice dost povrchní, ale někdy je dobré si dát slušnou oddechovku, která aspoň na chvilku pobaví. Neil Patrick Harris sice hraje dost sebelítostivého člověka, který si divácké sympatie těžko získá, nicméně velké plus tu mají vedlejší postavy. Zejména tedy Suzanne a Claire v podání Marcii Gay Harden, která si svou postavu vyloženě užívá. Tak si jenom říkám, že po padesátce snad nedopadnu jako Harrisův Michael. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Darren Star dostal po úspěchu Emily in Paris od Netflixu možnost na další seriál a rozhodl se vytvořit takový Sex ve městě pro gaye. Do hlavní role se mu podařilo dosadit jednoho z nejznámějších televizních herců, gayů - Neila Patricka Harrise. A tohle spojení mělo zaručit dostatek diváků. Příběh není nijak objevný. Hlavní hrdina dostane kopačky a po dlouhém vztahu znovu objevuje svobodný život a s ním všechny radosti a strasti. To vše samozřejmě obsahuje spoustu klišé a některé z nich jsou více snesitelné a některé méně. Celkově to opět gay komunitu vykresluje hodně promiskuitně, nebo to alespoň na mě tak působí. Je to sice zasazené do New Yorku, ale ten už ničím nepřekvapí a působí okoukaně. Neil Patrick Harris mi do té role seděl a měl kolem sebe sympatickou partu přátel. Na konci je samozřejmě lákadlo na pokračování, ale upřímně nevím, jestli si ji to zaslouží. Nebyla to nuda k uzoufání, ale taky nic u čeho bych nadšeně očekával další řadu. ()

Galerie (257)

Reklama

Reklama