Reklama

Reklama

Princezna

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Z Joey King se stává schopná herečka a moc pěkně se na ní kouká, hýbat se umí o tom žádná. Role princezny jí sedla. Jedná se o naprosté béčko, kterých před dvaceti lety bylo mraky. Slabý odvar The Raidu, ale o to nejde, prostě tady jde o zábavu a akci a to se daří. Je to fajn akční brutalitka z doby králů a princezen. Všechny postavy jsou o ničem, ale o to tu přeci nejde. Gró je plněno na výbornou a tím je akce, příběh a zápletka jsou stejně idiotské jako u 96 hodin či Johnu Wickovi, ale tam taky o příběh nejde. Já se docela bavil, ale o nic víc než o čirý průměr se zde nedá bavit. 

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

nehorázná pičovina,na které stála za podívání pouze Olga Kurylenko,které to dost seklo,jinak úplně o ničem

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Musím přiznat, že při sledování jsme se bavily jako už dlouho u ničeho a to myslím v dobrém slova smyslu :D 

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

minduton

minduton (hodnocení, recenze)

Je to takovej "kaskadérskej" film. Kdyby to mělo nějaký náznak hlubší myšlenky a trochu více humoru, tak by se to vyškrábalo i na 70 %.

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

Bojím sa, aby sem po vydaní nenapochodovala konzervatívna čsfd armáda s tým, že je to len "Random feministická sračka", ale damn, to čo je ten trailer xdd

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Na toto som sa tesil a vyzera to este lepsie ako som cakal. Milujem Joey King. ;-)

Reklama

Reklama