Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 2

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno v šerém dávnověku jsem Slimáky četl, v brožovaném komerčním vydání. Z celý knížky si nejlíp pamatuju asi jen líbivou obálku, a proto jsem si chtěl oživit paměť. Ale to jsem si naběhl. Vizuálně (auta, účesy, oděvy) film sice odpovídá pozdným osmdesátkám, ale svým scénářem, vypravěčskými postupy, hudbou a celkově archaickým stylem patří spíš někam do raných sedmdesátek. Stručně řečeno je zastaralý, pitomý a debilně natočený. A ozvláštněný děsivými, tedy děsivě hrajícími pseudoherci. Topornými, teatrálně deklamujícími, přehrávajícími. Jak říkám, být Slimákům aspoň o patnáct járů víc, řeknu si "No jo, pravěk, tenkrát se holt takhle blbě točilo...". Ale ještě v osmaosmdesátým?! Nepochopitelné. Nechtěně nejvtipnější okamžik: Sekání si ruky v rukavici ve skleníku. Snad jakákoliv partička zhulených filmařských amatérů by něco takovýho dokázala natočit líp. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Asi prvni horor, ktery jsem mel tu cest videt... Nasi rodicove dali venku nakou oslavu a kamarad to prinesl na VHS. Bylo nam tak 5 let. Do dneska si pamatuju tu scenu, jak si ten manik useknul ruku sekerkou (mel v rukavici slimaky). Docela dlouho sem se tohop filmu bal. Od te doby jsem ho videl este tak jednou... Chtelo by to este nak tedka shlednout, abych si urovnal myslenky :D ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milé béčko o agresivních a zmutovaných slimácích, kteří sice nejsou v zabíjení nijak rafinovaní (rozpouštějí k smrti), mají ale štěstí, že si pro své běsnění vybrali městečko se snad nejhloupějším obyvatelstvem v celé Americe. Alespoň to tak vypadá, vzhledem k sebevražednému chování většiny postav :-). ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Veľmi dlho som sa chystal pozrieť si tento brak. Možno že to je aj viacej ako 8 rokov odkedy som tento film zaregistroval. No pozrel som si ho až teraz cez youtube, kde som našiel VHS rip. Slugs sú štandartný béčkový trash o invázii zmutovaných plzákov. Jediná skutočne "šťavnatá" scéna je ako tu jednej obeti explodujú oči, ale inak je tu gore efektov len veľmi málo a vôbec filmu chýba potrebná hororová atmosféra. Osobitnou kapitolou sú ochotnícke výkony (ne)hercov. Jednoznačná strata času. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

No tak si to představte, zmutujou nám slimáci, narostou jim tesáky (teeeda ale ty máš pořádný zubiska) a jsou taaak zlí. Neuvěřitelně mazané a rychlé potvory, likvidující nic netušící obyvatele velkoměsta a je třeba nějaký řádný vědátor, který pochopí jak na ně a zlikviduje ty zmutované bestie. Dodnes naprosto nechápu, koho napadlo v době boomu vraždících zviřátek (pirani, aligátoři, chřestýši, včely atd.) obsadit do role krutého zabijáka, terorizující lidstvo, právě tuhle, pomalu lezoucí, salát ohryzávající nudnou a neškodnou potvůrku, ale nápad to byl geniální. Samozřejmě, že provedení je béčko jako prase, herci zapomněli hrát, děj drží pohromadě spíš náhodou, ale ten nápad...chápejte, slimáci....vraždící...není to skvělé? Je to skvělé! A pokud se podíváte na vraždící slimáky ještě dnes, obdržíte jednu explodující hlavu zdarma! Neváhejte a zapínejte! Nejsilnější scéna: záběr na slimáka, který rafne jako nasraný jezevčík. Kdo neuviděl, nepochopí ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)

Reklama

Reklama