Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 1

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

May 

všechny recenze uživatele

No paaani! Tak tohle je pro filmoveho fajnsmekra, ktery z celeho srdce miluje a uctiva stupidni beckove filmy, opravdova lahudka. Horrorem se tahle 'adaptace' nazyvat neda ani s nadsazkou a mirou alkoholu v krvi. Neco tak neuveritelne absurdniho si musi zamilovat kazdy /az na Kirke (:/. Gumuvi slimaci se zoubkama a spousta hloupych a nelogickych scen mohou mit za nasledek jen jedine - usmev od ucha k uchu a spoooustu nadseni z FILMOVEHO zazitku, ktery ma dlouhodoby ucinek. Miluju ten film a nemam rada nikoho, kdo se na nej byt jen krive podiva.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě je teda legenda spíš Piraňa než tohle slabší hororový béčko. Slimáci mi nepřišli jako zrovna dobrej nápad, nějak ve mě tyhle 5 centimetrový slizký roury, co se plazí rychlostí 5 centimetrů za hodinu, nevzbuzovaly pocit, že jsou nebezpečný a následně se mi pak film scvrknul jen na pár gore scén, který jsou sice pěkný, obzvlášť vybuchnutí očí a červy se povedly, ale zas tak moc toho tam neni, aby mě to zabavilo po celou dobu ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek byl v porevoluční době stěžejním dílem v hororovém žánru na VHS. Nezapomenu, když jsem ho viděl poprvé, už jako milovník hororových filmů v brzkém mládí byli u mě Slimáci jedničkou! Film hlavně stojí na gore scénách, to je parádní maso!! Geniální je také orchestrální hudba, kterou nahrál Royal Philharmonic Orchestra v Londýně. Slimáci jsou natočeni podle neměně vynikající předlohy Shauna Hutsona, film si však z knížky vytáhl pouze jen ty Slimáky, jinak je kniha ještě mnohem mnohem brutálnější a i erotičtější. Takže pro mě jsou " Slimáčci " srdcovka jak knižní, tak i filmová. Škoda, že tenkrát nevzniklo pokračování, ke kterému konec filmu jasně navnadil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začala zahradkářská sezóna, tak proč si při té příležitosti nedat starou osmdesátkovou klasiku o malých slizkých žravých potvorách, které však mají mnohem větší apetit a nespokojí se jen tak s nějakou zeleninou, ale jdou rovnou po mase. Před mnoha lety to byla klasika, dnes už je to lehce sentimentální záležitost, ale pořád funkční. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních hororů co jsem viděl. Dobrá sranda. Lidožraví slimáci požírají celé okolí :-D Člověk vždycky vymyslí nějakou hovadinu, kde z přírody zmutovaná zvířata zabíjejí nebohé lidstvo. Ale když se na to podívám z té druhé stránky, byl to jak říkám, jede z prvních hororů. A tenkrát to pro mě děsivé bylo. I když se dnes nad tím zasměji:-D ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)

Reklama

Reklama