Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Víte že jste moc krásná? Ne, vím že jsem dost vdaná."... Zamilovat se můžete kdykoliv a jakýmkoliv způsobem. Třeba o vánocích, když si s někým omylem vyměníte tašky s dárkama. Co na tom jestli jste právě ženatý nebo vdaná, protože jak přeskočí jiskra, tak vás nic a nikdo nezastaví. Nevnímáte okolí, jen se tak usmíváte a každý den se těšíte, až zase spolu nastoupíte do stejnýho vlaku. A nejkrásnější na tom všem je, že si čím dál víc uvědomujete, že to nebylo žádný poblouznění, ale něco mnohem víc. Možná se na chvilku od sebe vzdálíte, abyste si vyřešily minulost, ale pak zase přijdou další vánoce a.........naděje přece umírá jako poslední. : -) ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je určený divákom, ktorí sa radi nudia s dobrými hercami. Nevidel som tu ani romantiku, ktorú by stálo za to podporovať. Neviem prečo každá druhá love story je medzi ženatým mužom a vydatou ženou, samozrejme s deťmi. Hlavne, že hudba je tak presladená, ako by šlo o prvú pubertálnu lásku. Gradácia deja tu takmer neexistuje a koniec filmu si nezasluhuje môj obdiv. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Perfektní film. Ze života, tak jak se to stává nebo i může stát. Člověk se citu neubrání ať je mu 20 nebo 40. A hvězdy jako ROBERT DE NIRO a MERYL STREEP hrají tak přesvědčivě, že jim prostě nejen věříte ale i fandíte. A to by se nemělo, že ? Vždyť oba jsou z jiného hnízda a mají své rodiny, Jenže..... atd.,atd. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ľudia sa môžu stretnúť náhodou a preskočiť iskra. Môžu sa tiež stretnúť náhodou v meste ako New York. Môžu sa tam stretnúť náhodou aj dvakrát. Ale stretnúť sa v New Yorku náhodou desaťkrát...? Vo filme áno, len som sa obával, že iskra nepreskočí, lebo toľkokrát sa stretli a nič. Nakoniec preskočila, príbeh dvoch šťastne zadaných a čerstvo zaľúbených je výborne zahraný, pekne hudobne podfarbený, s otvoreným koncom, ale mne to nejako neulahodilo. Pritom aj primeraný vek som už dosiahol, len asi málo cestujem vlakom, nebezpečným to dopravným prostriedkom pre dlhodobé vzťahy. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Linka vlaku, na které se odehrává několik důležitých pasáží filmu, se od dob natáčení přejmenovala z North Commuter Railroad na Metro North Railroad. (Krouťák)
  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)
  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)

Reklama

Reklama