Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Příjemné romantické drama, které zaujme především poměrně realistickou zápletkou a civilním pojetím. Zamilovat se mohou i zadaní, přičemž je pravděpodobné, že se jedná o jedince, kterým to v jejich vztazích zrovna dvakrát neklape. Podstatné jsou ovšem priority a ty takové lásce příliš nenahrávají. Pozvolna plynoucí příběh, výborní herci - Meryl je opět výborná - a velmi příjemná atmosféra. Moc a moc dobré! 8/10! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je určený divákom, ktorí sa radi nudia s dobrými hercami. Nevidel som tu ani romantiku, ktorú by stálo za to podporovať. Neviem prečo každá druhá love story je medzi ženatým mužom a vydatou ženou, samozrejme s deťmi. Hlavne, že hudba je tak presladená, ako by šlo o prvú pubertálnu lásku. Gradácia deja tu takmer neexistuje a koniec filmu si nezasluhuje môj obdiv. ()

Reklama

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Bob a Meryl. Meryl a Bob. To je pěkná kombinace, na kterou se moc dobře kouká a přepadla mě až trochu nostalgie, že tahle výborná herecká generace spěje pomalu do důchodu. Příběh zajímavý, snad jen mi chybělo větší vtažení těch manželských partnerů do děje - vyznělo to trochu ploše a jednoduše ( ikdyž vnitřní boj hlavních postav tam byl zřetelný ). ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Víte že jste moc krásná? Ne, vím že jsem dost vdaná."... Zamilovat se můžete kdykoliv a jakýmkoliv způsobem. Třeba o vánocích, když si s někým omylem vyměníte tašky s dárkama. Co na tom jestli jste právě ženatý nebo vdaná, protože jak přeskočí jiskra, tak vás nic a nikdo nezastaví. Nevnímáte okolí, jen se tak usmíváte a každý den se těšíte, až zase spolu nastoupíte do stejnýho vlaku. A nejkrásnější na tom všem je, že si čím dál víc uvědomujete, že to nebylo žádný poblouznění, ale něco mnohem víc. Možná se na chvilku od sebe vzdálíte, abyste si vyřešily minulost, ale pak zase přijdou další vánoce a.........naděje přece umírá jako poslední. : -) ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Pro mne vražedná (v nejlepším slova smyslu) kombinace Streep a de Nira, i když na Lovce jelenů to jasně nemá. Ale přiměřeně romantický příběh lidí středního věku se moc často nenatáčí a také se tak nepovede jako tohle. A zdařile jim sekunduje Harvey Keitel, takže je na co se dívat. Skvělá je scéna, kdy si Meryl vybírá šaty a hází je na postel a neví, co si vybrat. Ale tu ocení jen ženská! Tohle chlap nikdy nepochopí, pánové prominou. Zajímavé jsou opět dva dabingy. Jednou ji dabovala Dana Syslová a moc mi to neznělo, přece jen Adamovská je zažitější (s již zmiňovanou výjimkou ve Vzpomínkách na Afriku). ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)
  • Snímek odmítly studia Warner Brothers i 20th Century Fox. Nakonec práva na poslední chvíli koupilo Paramount Pictures. (jezurka42)
  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama