Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

50% něco to do sebe mělo. Samozřejmě už podle přečtení obsahu je každému jasné cože to ten člověk v tom sklepě najde, takové to true klišé. Teď se vše mělo pořádně jen vykreslit jak nejlépe to jde a bohužel se zas takové bum nestalo. Třičtvrtě filmu se to celé táhne a posledních patnáct minut rychle hr hr narvat celý ten konec do jednoho. Upřímně z konce jsem byl víceméně zklamaný a do toho konce to byla spíše nuda. Nebyl to úplný odpad ale rozhodně se to nedostane na příčku filmů na stejné téma, které už byli k vidění. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl mírně znuděný, že sleduju jen netflixovskou variaci na Don't Breathe s extrémně nesympatickou hlavní postavou, nečekaná otočka zhruba ve čtyřicáté minutě mě ale pobavila a pokračovalo to pak dobře; zajímavě pojatá záporná postava s tváří Hugha Bonnevillea. Bohužel finální patnáctiminutovka je debilní hned na několika úrovních a posílá slušně rozběhnutý thrill do kytek. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Otevřu recenze a hned jako první na mne kouká ta od J*A*S*M a její úvodní věta, kde se píše něco o nezaujetí ze začátku, nesympatické postavě a hlavně nečekaném obratu někdy po úvodní půl hodině…..jako bych četl svoje budoucí věty. Takže přeskočíme počáteční rozpaky a rovnou se vrhneme k té zábavnější části filmu. Předvídatelný, slušně vystavěný “Fritzl“ thriller s pomalejším tempem a nijakými herci. Nějak to tam po troškách je….zápletka, atmosféra, napětí….asi bych vynechal to poukazování na sociální rozdíly…..ale určitě od obrazovky neodcházím uražen. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi zatim všetky Anvariho horory. Tu mal podľa mňa trochu problém s psychológiou postáv, keď sa namiesto vzťahov skutočnej hlavnej postavy (tej, ktorá vybojovala finále), venoval väčšinu času mäteniu ohľadom toho, kto onou hlavnou postavou vlastne má byť. Najintenzívnejším faktorom rozhodne ostáva, keď nám snáď coenovsky (Kelly Macdonald) neukázal, to najbolestivejšie. Pôsobí to civilne, aj keď v závere s tým významovo skôr kontrastuje (čo dosť divákov evidentne nepobralo). 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po psychedelické pololovecraftovce Wounds přichází Anvari s klasickým thrillerem a jakkoliv není I came by nijak objevné a nepřinese nic zásadního ty necelé dvě hodinky překvapivě slušně utečou.Co vyloženě potěší je směr, kterým tenhle kousek jde a který není pro podobné žánrovky úplně běžný. Jen by to chtělo přidat trochu atmosféry a trošku rozumnější postavy. Bonneville je jako hlavní padouch ok i přesto, že postrádá byť jen náznak hloubky a divák se nedozví proč dělá to co dělá a policie se chová překvapivě logicky a tak jak by se nejspíš chovala i v reálu. To se ovšem nedá říct o zbytku postav a jejich chování je minimálně dost naivní.I ony jsou navíc dost ploché až nesympatické (s výjimkou Kelly Mcdonald) a není výraznější důvod jim fandit...60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama