Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

ER 

všechny recenze uživatele

Jak je ve hře soudce, tak je to dobré, ale to kolem něj podprůměrné. Děj je roztrhaný, postavy mizí dle potřeby a ne dle logiky. A pár dalších nesrovnalostí pozorný divák odhalí snadno (např. jak matka sleduje soudcův dům a pak se snadno do něj dostane). A místo strhujícího finále nám tvůrci nabídnou rozbředlou vztahovou kašičku s uslzeným černouškem. Kdyby tvůrci z části děje udělali přímočarou story jako Smrt ve tmě, tak už jen velmi dobře vykreslená postava soudce by to utáhla. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Najlepší film Babaka Anvariho, aj keď nejde prvý krát o horor. Ukážka sily vplyvu, konexií, známostí a vcelku pútavý a miestami nepríjemný triler s dobrou atmosférou a pre mňa osobne zaujímavým dejom. Herecky dobre zahraný (najmä záporák Hugh Bonneville je výborný) a obstojne natočený. Moje jediné výhrady smerujú asi k záveru, ktorý bol mierne odfláknutý a až moc "na efekt". Vo výsledku fajn jednohubka od Netflixu presne medzi 3 a 4*. 65-70% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od toho že je film prešpikovaný liberálnou kreténskou korektnosťou o zlom bubu bielom ujovi ktorý nemá rád homosexuálov a prisťahovalcov, o neschopnej polícii, o silných sebavedomých ženách, bielej dysfunkčnej rodine a afroamerickom otcovi rocku film prináša síce pomerne opozeraný a jednoduchý námet, avšak jeho spracovanie nie je na pomery Netflixu vôbec zlé a výnimočne som pridal možno o 1* naviac za výkon ako inak hlavného záporaka, pretože pri tomto štýle trilerov ide predovšetkým o ich výkon. Momentálnych 55% je pomerne výstižných, tá hranica 60 a trojhviezdičkové hodnotenia sú predsa len o čosi objektívnejšie ako to moje ale ako vravím Hugh Bonneville predviedol solídny výkon. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní thriller. Za sebe můžu říct, že ikdyž má film bez 10 minut 2 hodiny ani na chvíli jsem se nenudil. Určitě ale zamrzí absence krve a jakéhokoliv násilí. Na druhou stranu aspoň bude mít film šanci oslovit širší divácký publikum. Nejvíc mi však pozitivní dojem z filmu zkazil konec. Čekal jsem gradující finále to však nepřišlo. Což je velká škoda. Takhle odfláklý finále v tak dobře rozjetým filmu je až trestuhodný. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Otevřu recenze a hned jako první na mne kouká ta od J*A*S*M a její úvodní věta, kde se píše něco o nezaujetí ze začátku, nesympatické postavě a hlavně nečekaném obratu někdy po úvodní půl hodině…..jako bych četl svoje budoucí věty. Takže přeskočíme počáteční rozpaky a rovnou se vrhneme k té zábavnější části filmu. Předvídatelný, slušně vystavěný “Fritzl“ thriller s pomalejším tempem a nijakými herci. Nějak to tam po troškách je….zápletka, atmosféra, napětí….asi bych vynechal to poukazování na sociální rozdíly…..ale určitě od obrazovky neodcházím uražen. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno