Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

mata77 

všechny recenze uživatele

Čím dlhšie sa hlavná hrdinka borila v šlamastike, tým hlbšie upadala do snového a halucinujúceho stavu. Dej sa tak viac odpútaval od prítomnosti v divočine a motal sa v súvislostiach z minulosti. Preto aj príbeh, ktorý začína dobrodružne, sa postupne preleje do vzťahovej drámy. Škoda, že sa tvorcovia viac nepohrali s detailami v divočine a tým pádom by sa vyhli zbytočným chybám. Posledné dva diely boli vyložene nuda. ()

paber778 

všechny recenze uživatele

První díl nalákal - ale to by nesměl být Netflix.  Obléknout se do vody, aby jí nebyla zima, převařovat nejčistší vodu na světě a banální otravné flashbacky - to si  tvůrci dělají prdel? Kdo a pro koho to točí - je snad nastupující generace úplně vypatlaná? Celkově konstatuji, že dobré nebo aspoň koukatelné filmy se už přestaly točit, to co se nyní na Netflixu a HBO nabízí jsou zoufalé multikultitranssračky. Jeden bod přiznám za krásnou přírodu. ()

Reklama

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele

Z popisu epizody 5: „Vzpomínky z mládí jí cestou někdy pomáhají a někdy ji spíš zdržují.“ Ono ty vzpomínky nezdržují jenom ji. Bohužel teda (ale extrémně moc) zdržují děj. Kdyby se komplet všechny vzpomínky vystřihly a ze série by se udělal cca padesátiminutový film, přičemž by se celá první epizoda klidně mohla nechat tak jak je, tak by to mohlo být na 4 hvězdičky. ()

rostsoft odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál je příšerná sračka. Bohužel jsem na to začal koukat v době, kdy to mělo kolem 65 %. Začít dnes, raději bych to vynechal. Je to strašná nuda, herecké výkony jsou naprosto příšerné. Hlavní hrdinka se díky naprosto zbytečným flashbackům ukazuje jako úplná namyšlená kráva. Celý tento snímek tyto flashbacky naprosto kazili. Dovedu si představit, že by se z toho nechal sestříhat koukatelný 90minutový film. Jenže to je bohužel úděl vícero děl. Nasekají tam flashbacky, aby zaplnili hluchá místa a natáhli celý seriál. Navíc u tohoto seriálu tyto flashbacky neměly žádný význam pro děj, který se odehrává. Prostě spadli s letadlem, a jediná přeživší se snaží zachránit si holý život, a o tom to také mělo být. Proč do toho tahat její minulost. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání..... Pro všechny kdo čekali pořádný survival seriál, něco ve stylu Na ostří nože ..... Místo toho vidíme vzpomínky na otce, na dětství, na práci, na lásku atd. Scény z přežití pádu letadla jsou jen doplněk. Digi přítulný medvěd byla trapárna a vrchol nevyužitého potenciálu...... Ještě že si zapla košili, aby jí nebyla zima, když se musela potopit do ledového jezera.... To jako vážně? ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama