Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

jafuska 

všechny recenze uživatele

film s prvky komedie, ale co mě vadilo, byla žena s jménem Jewel, roli snad až moc přehrávala, až to bylo trapné, dobře dávám tři hvězdičky, ale jen za pár momentů ve filmu, kdy bylo nějaké napětí, ale jinak mě film přišel nezáživnej, takhle si film rozhodně nepředstavuji, a hodnocení zde je až moc vysoké sand 66ˇ% ale víc určitě ne, ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Liv Tyler byla krásná do svých zhruba dvadvaceti let, pak se z ní stala taková oplácaná paní. To by celkově nevadilo, pokud by s ní nebyly točené filmy, které mají zdůraznit její krásu, která ale už odkvetla. Kdyby tedy tento film vznikl o takových pět let dříve, možná by to splnilo záměr a krásná Liv by drtila rozkroky můžů včetně toho mého. Takhle jsem se jenom díval na tu Liv, která bývala krásná a říkal si "Co to proboha je?". Film mě naprosto minul a to tak, že jsem po půlhodině zavěsil....45% ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Vtipné, žhavé a vďaka sexi vražednej Liv Tyler miestami takmer desivé... K tomu na takýto film nevídané obsadenie, filmárska hravosť a neskutočná nálož gagov a vtipných scénok, ktorej vlastne chýba jediné - väčšia súrodosť a kompaktnosť scenára a možno ešte o niečo pritlačiť. Celkovo veľmi príjemná oddychová krimikomédia, na ktorej ma asi najviac bavili úplne odlišné rozprávania story z pohľadu troch hlavných "obetí". A samozrejme prekvapivo skvelá Liv Tyler. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmu, kdy si člověk v jeho průběhu říká : "Celkem úsměvná, ale přeci jen průměrná blbinka." Jenže pak přijde závěrečná čtvrthodinka a vy jen valíte a říkáte : "No do prdele..." Průměrná krimikomedie, které vévodí femme fatale s tváří neskutečně krásné Liv Tyler (po její scéně mytí auta bych pro ní udělali cokoliv) a rulózní zabiják v podání Michaela Douglase. Ovšem do výšin tuhle záležitost vystřeluje NEUVĚŘITELNÁ přestřelka v závěru odehrávající se za tónů songu YMCA od Village People!!! Tak ujetou věc jsem neviděl od Jednotky příliš rychlého nasazení a rozhodně si to zaslouží hvězdu navíc. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hravé a vtipné, niečo v štýle Guy Ritchieho, ale nemalo to tú hĺbku... Jednoduché, no o to viac zábavné, pričom niektoré hlášky mi dokonca privodili kŕče v bruchu, hlavne od Liv Tyler - sexy vražednej beštie, ktorá sa teda s ničím nepárala a išla si za svojim hlava nehlava. Hlavne ten DVD prehrávač aby bol doma :). Veľmi príjemné prekvapenie. Nadpriemer. 75/100 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)
  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)

Reklama

Reklama