Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 10

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 10
Reality-TV / Soutěžní / Zábavný
Česko / Slovensko, 2022, 75 min

Obsahy(1)

Těší se na vás ostřílená porota ve složení Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik. Podruhé se po moderátorském boku Davida Gránského objeví Jasmina Alagič Vrbovská. Svůj talent předvedou účastníci ze všech koutů světa, ale nebude chybět maskot soutěže pan Pátrovič? Po několika letech se vrací živé semifinále, takže po 12 castingových dílech vás čeká semifinále a finále, kde už budou rozhodovat jen diváci. Další novinkou bude velký třesk, při kterém se účinkující dozví, kdo postoupí do semifinále. Porotu okoření několik speciálních porotců. A samozřejmě máme připraveno několik překvapení, která ještě neprozradíme! Kdo zvítězí tentokrát – bude to sedmý Slovák, do třetice Čech, nebo podruhé cizinec? (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Mě to baví a nestydím se to přiznat. Je to pořad ve kterém nehledám žádnou hloubku ani umění, ale odreagování. Občas se divím kolik lidí bez soudnosti se jde do televize ztrapnit, občas se zatajených dechem sleduju kolik talentu se v někom skrývá a občas se zasměju. Sobotní hodinku a půl nenucené zábavy si užívám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To byl ale fičák a další série je v prdeli. Osobně bych zrušil kategorii zpěváků – protože Superstar a dalších sranců tu máme celou řadu a když už má jít o talent (tím nechci znehodnocovat ty, co umí skutečně zpívat). Letošní finále toho bylo příkladem – vítězka na ty svoje roky byla dobrá, ale byla tam celá řada opravdu vynikajících talentů či čísel, kteří byli prostě lepší. Na třetím místě mladý cigoš, který neuměl pořádně vyslovit ani jméno Gombitové, ale měl zrovna kliku, že v porotě byl v tom díle Rytmus a jeho opálená Jasmínka ukecala Davídka Gránského, aby zmáčkli Zlatý bzučák, jinak by tím sítem kol do finále neprošel ani náhodou – k dobru mu ale musím uznat, že nějaký pěvecký talent v sobě skutečně měl – určitě to zazpíval mnohem lépe, nežli kdy bych dal já ()

Reklama

Sweety_Leon 

všechny recenze uživatele

Tahle série teda za moc nestála Slavík, kterýho jsem měl minulou sérii celkem rád, tak se tranformoval na idiota kterej už zkrátka nemá hlášky na jeho kritiku Jandová je i celkem dobrá, určitě mnohem lepší než ty její skvělý kolegové, Diana hrůza, a Prachař je ještě celkem snesitelnej. Na moderátory se ještě dá koukat, Gránský je koukatelný moderátor, no a ta Slovenka nic moc. Celkem se mi líbilo že některé epizody tam udělali náhradu za Dianu Holubovou, jí bych tam i možná nechal.... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Některé pořady prostě přežijí svou životnost, a mám pocit, že tohle je i případ ČSMT. Nemyslím si, že bychom jako dvě země pospolu chrilili tolik talentů, že je třeba dělat nový ročník každý rok. To se také projevuje na tom, že obrovské množství vystoupení v castingu byli stejně pozvaní hosté ze zahraničí, což dost ubíjí samotný koncept soutěže...Stejně tak tomu nepomáhají domluvená vystoupení s Rytmusem, nebo trapná estráda s Holubovou, u kterých stejně dopředu všichni ví, o co jde, ale předstírají, jak je to šokuje. Na to lze rovnou navázat, že pokud některé členky poroty nebaví dělat castingy, a musí se na jejich část nahradit jiným porotcem, tak ať do poroty nechodí radši vůbec. Porota tento rok vybrala do finále celkem 5 soutěžících, "nenápadně" v rámci aktuálních společenských trendů, ale do samotného superfinále se stejně dostali 2/3 ti, které vybrali lidi, tolik k názoru porotců, potažmo producentských rozhodnutí o tom, kdo má být ve finále. Co však asi člověk nepochopí vůbec je to, proč po minulém fiasku s Jasminou Alagič Vrbovskou jí mohli nechat moderovat další ročník, opravdu, ona je ta nejhorší moderátorka, která se v tomto typu pořadů objevuje. ČSMT je dlouhodobě jediná soutěž tohoto typu, kterou sleduji, ale myslím, že pár let pauzy by jí velmi prospělo. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Na moderátorskom a porotcovskom poli nič nové. Stále na úrovni obloženej misy, ale tej z osady, teda záchodovej. Pornohorec s vajcovou hlavou a charizmou použitého toaleťáka zas dáva svoje múdra, ryšavá kobyla stále mentálne v puberte a Alagič v baloňáku sa zaostalo predvádza, ako by snáď ona mala nejaký ten talent, v skutočnosti je talentovaná len v schopnosti sa strápniť. Ešte ten Prachař to ako tak zachraňuje, ale v podstate v prvej časti sme hneď spoznali predpokladaného víťaza. Super spieva a má správny pôvod. Som presvedčený, že československú súťaž tento rok povinne vyhrá niekto so žltomodrými farbami. Nechajme sa prekvapiť. ()

Galerie (206)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama