foto

Diana Mórová

  • nar. 18.2.1970 (46 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

V rokoch 1988 - 1992 študovala herectvo na VŠMU v Bratislave. Od roku 1992 je členkou činohry SND v Bratislave. Hrala v televíznych seriáloch Štúrovci (1992), Silvánovci (1996 - 1997), Zborovňa (1999), O ztracené lásce (2001) a Panelák (2008). V roku 2006 so svojim krasokorčuliarskym partnerom vyhrala televíznu súťaž TV JOJ Hviezdy na ľade.

Marek "Markus" Kamenský

Herecká filmografie

2016 Agáva
2015 Dvojičky (TV seriál)
Vojtěch
2012 Tygři ve městě
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
2009 Nepolepšitelný (TV film)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Tango s komármi
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Profesionáli (TV seriál)
2007 Poločas rozpadu
2006 Veľké šťastie
2004 Konečná stanice
2002 Kvet šťastia (TV film)
Na konci hry (TV film)
Quartétto (TV film)
2001 Voľnomyšlienkár (TV film)
2000 Čarovala ryba, aby bola chyba... (TV film)
1999 Kuře melancholik
Praha očima...
Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
Škovránok (TV film)
Zborovňa (TV seriál)
1998 Rivers of Babylon
1996 Silvánovci (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
Dušička (TV film)
1994 Spoveď (TV film)
1993 Líška (TV film)
1992 Kto hodil kameňom?
Najdúch (TV film)
Veľkonočný sen
1991 Amonina pomsta (TV film)
Lorenzaccio (TV film)
Ružová Anička (TV film)
Safari za kuchyňou (TV seriál)
Štúrovci (TV seriál)
1990 Marta a já

TV pořady

2016 Česko Slovensko má talent 6 (TV pořad)
2015 Česko Slovensko má talent 5 (TV pořad)
Moja mama varí lepšie ako tvoja (TV pořad)
Tanec snov (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Každý deň stretnúť človeka (TV pořad)
Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Osobnosť televíznej obrazovky 2010 (TV pořad)
2010 Showdance (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Webmaster (TV pořad)
2006 Hviezdy na ľade (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
1996 Smotánka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace