foto

David Gránský

  • nar. 11.3.1992 (27 let)
    Znojmo, Československo

Biografie

David se narodil ve Znojmě. Když mu bylo patnáct let, zúčastnil se soutěže X-Faktor a když soutěž skončila myslel si, že bude slavný zpěvák. To však nebyla pravda a jeho sláva rychle vyšuměla. Protože měl od malička sklony k herectví, zkusil pražskou konzervatoř, kam se dostal na poprvé. Jeho herecká kariéra začala seriálem Vyprávěj a nejvíce ho proslavila role Dannyho Ježdíka v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Nyní žije se svou přítelkyní a psem v Praze.

Šárka "Sarkakon" Konopiská

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čertoviny
Špindl
2015 Divnolidi (studentský film)
Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4
2011 Bastardi 2

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Mám zůstat, anebo mám jít? (S03E49)
Loučení (S03E48)
Jednou a dost (S03E47)
další epizody (13)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Dobrý skutek (S03E32)
Dluhy se musí platit (S03E31)
Rána pod pás (S03E30)
další epizody (75)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Dárek (S02E33)
Přepadení (S02E32)
další epizody (21)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Hostující Chefka (S03E22)
Experiment Liu (S03E20)
Jeden musí z kola ven (S03E19)
další epizody (14)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Mikův blbej den (S02E30)
další epizody (60)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
Návraty (S04E02)
Zápasy osobní, bitvy obecní (S04E01)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Loupežné spiknutí (S03E31)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
V týlu nepřítele (S03E28)
další epizody (11)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
Dědictví (S03E25)
Trojka z chování (S03E24)
další epizody (45)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Civilka (S04E15)
The Rolling Stones (S04E14)
Politika, kam se podíváš... (S04E12)
další epizody (16)

Dokumentární

2008 X Mix (koncert)

Hudební videoklipy

2018 Pestalozzi - Soukromý lázně (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 1 proti všem (TV pořad)
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad) - mod.
Česko Slovensko má talent 7 (TV pořad) - mod.
2017 Galakoncert Kapky naděje (TV pořad) - mod.
VIP U (TV pořad)
2016 Hvězdná párty (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
Česká MISS 2016 (TV pořad)
2015 Upgrade (TV pořad)
2014 Chart Show (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace