Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že SHARPER by mě mnohem víc bavil jako psychologický thriller ve stylu Woody Allena. Film mění žánr v klasické "money-gangster" drama, které končí tak, jako končí všechny filmy tohoto žánru. Kdo viděl pár filmů o podvodnících, může si tenhle nechat ujít, protože s ničím novým nepřichází. První polovina filmu velmi dobrá. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film, slušné krimidrama s pomalým vyprávěním o několika postavách podvodníků, kteří jen zdánlivě spolu nemají nic společného.. A pak, pak se kruh uzavře. Konec je super, i když mě moc nepřekvapil.. Jinak nečekejte krvák, nebo nějakou vyvražďovačku, je to psychologické drama s výborným obsazením, kde jde o balík peněz a možná i o něco víc...80% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přechcávačka, která se tváří chytřeji, než ve skutečnosti je. Vše začne jak standardní romance a dospěje do konce, který připomene jednu filmovou klasiku podvodnických filmů. Bohužel divák už po první třetině pochopí tvůrčí záměr, který je celý postaven na tom, že někdo podvádí aby byl nakonec podveden větším podvodníkem. To překvapí poprvé ale napopáté už to spíše otravuje, stejně jako negradující tempo. Neurazí, nenadchne, vyšumí. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Po trošku vleklým začátku se to s nástupem Maxe rozjede a je to bomba až do konce. Je to tak brilantně a poutavě poskládaný, že ty dvě hodinky utečou jak nic a člověk je skoro celou dobu napnutej jak kšandy. Docela dlouhou část filmu jsem měl takový ten pocit částečně tajemna, částečně uspokojení dokonalosti plánů a neustávající zamotávání zápletky, co uměly navodit ty krimi thrillery v devadesátejch letech. Ač pro mě osobně byl konec docela neuspokojující, kompozice vyprávění filmu mi přišla natolik dokonalá, že jsem si ho stejně nejvíc užil a hodnocení na celkovým dojmu to neubralo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo velké překvapení. Čekala jsem spíše nudu, takže jsem od toho neměla velká očekávání a ze začátku to i tak vypadalo. Trochu pomalejší tempo, příběh se lehce vlekl, ale pak se příběh odhaluje víc a víc a všechny dílky do sebe začínají zapadat a neskutečně mě to chytlo. Vymýšlela jsem si různé teorie, jak by to mohlo dopadnout (nakonec jsem to i uhodla), ale napětí krásně gradovalo, herci skvělý a sympatičtí. Opravdu jeden z lepších filmů ze streamovacích služeb, jaké jsem za poslední měsíce viděla. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)
  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama