Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (421)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Jihoamerický vlhký klín. Spojení Natalie Orálo a Fakunda Ararouna je nepřekonatelné. Jak se ale popasovat s mrzkým zbytkem. Stačí si nahodile vybrat jakýkoliv díl z bohatě škály jednotvárného pojetí seriálu a divák je opit krystalickým výplachem čiré stupidity, co má troufalost po létech od premiéry opětně okupovat vysílací čas. Romantika tak obludná, až i ženské ročníky 50+ spěchají během reklamních bloků na nákup tamponů. dějová schvácenost a schematičnost cloumá nevídaně se střevním procesem, tudíž po každé epizodě následuje střevní katar a řídká stolice provází účastníky sezení ještě celé měsíce po finálním polibku ústředních představitelů, dostávají zabrat i bulvy, kdy nezřídka dochází k nezvratnému odchlípení očních sítnic, když kameraman třímá kameru, co má vizuál, jak když s ní absolvuje bahenní lázně. Zabijácký je i dabing, který umocňuje velmi bizarní zážitek. Vysílacímu času, který je této roztomilé zhovadilosti vyhrazen, se tedy napříště vyhnu. 0/10 ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje srdcovka! Miluju to! Nejlepší telenovela na světě, miluju Natalii Oreiro od dětství a tohle jsem na Nově sledoval furt. Já vim že to je romantická magořina, ale mě to prostě baví. V tomhle seriálu se mi taky hodně líbí herecký výkon Artura Malyho v roli Federica, otce Milagros a ještě ho namlouval můj vzdálený strýc, herec Vladimír Brabec, bohužel dnes už mezi náma není, jeho hlas se k němu fakt hodil. Celej ten český dabing se povedl, vybrali na něj dobrý český herce :) ()

Reklama

closed.eye odpad!

všechny recenze uživatele

Dodneška je mi tato hrůza připomínána díky e-mailové adrese jedné mé kamarádky, která onu bezduchost nevím proč milovala, a tak si vymyslela uživatelský jméno se serošem související :-D. Horší je fakt, že se tenkrát rodilo nápadně hodně Natálií. Některý ženský mají opravdu vymytej mozek. Mmchd, zajímalo by mě, kdo hlavní představitelce nakukal, že umí zpívat...? ()

Balakriele 

všechny recenze uživatele

Spousta lidi by mě asi za moje hodnocení ihned poslala někam (spolu s Natalií Oreiro), ale já si nemůžu pomoct. Už ta seriálová znělka byla, je a bude pro mě nezapomenutelná. Ještě teď si pamatuju jeden prázdninový den u babičky, když jsme byly i se sestřenicí na houbách a zapomněly omylem na čas. Lidi z vesnice si museli myslet, že nás honí přinejmenším 20 divokých prasat. Jak to dopadlo? Naštěstí jsme stihly aspoň druhou polovinu dílu. V té první, neviděné, se pouhou shodou okolností nic nestalo, takže to vůbec nevadilo:-) ()

Linki 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to telenovela, za pozeranie tejto sa ako človek nehanbím (aspoň zatiaľ :)...možno to bolo spôsobené vekom, možno sympatiami k tej bláznivej deve, ktorá ako všetci v živote pár krát riadne zakopla...ale splnila svoj účel a myslím, že bola jednou z najlepších vo svojom žánri a mala vyvážený pomer príbehovej línie nielen u tých nechutných boháčov, ale aj u služobníctva, čím má veľké plus. Telenovely nezmeníme, vždy sa takmer nič neudeje, koniec useknú pred pointou, charaktery sú trochu desivo reálne občas a dialógy, ktorým sa normálny život niekedy tiež nevyhne... že by nás práve toto poznanie tak štvalo? A to, že od titulnej zvučky prvého dielu vieme ako to skončí? A som naozaj zvedavá, ako o pár rokov klesnú naše hodnotenia xyz filmov len preto, že teraz už poznáme niečo lepšie, serióznejšie, prepracovanejšie, menej banálne a pod. Už teraz viem, že príde doba, keď kopa filmov predbehne tie dnešné a my sa budeme skrývať za to, čo sa nám kedysi zdalo aspoň fajn, ak nie super... A zároveň v to dúfam, lebo pri dnešnej produkcii nie je momentálne podľa mňa nič isté... A aby som nezabudla, najnepozeratelnejšia časť tohto seriálu je pre mňa v súčasnosti jeho zvučka. Fakt nechápem, že sme ten des prežili vidieť xyz krát... ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)
  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)
  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)

Reklama

Reklama