Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (421)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka hlavnej úlohe v tomto argentínskom dvesto sedemdesiat dielnom televíznom seriály sa celosvetovo zviditeľnila urugvajská herečka a speváčka Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo v Európe známa pod menom Natalia Oreiro. Mňa však ničím nenadchla. Natalia je speváčka, ktorej tvorba je na míle vzdialená môjmu hudobnému vkusu. A "Divoký anjel" je prostoduchá romantická telenovela s komediálnymi prvkami, ktorú považujem za odpad! ()

renoarko 

všechny recenze uživatele

Muńeca brava je jednou z tých najlepších vecí, ktorú nám taký odpadkový žáner akým je telenovela mohol priniesť. Pripočítajme k tomu krásnu hlavnú hrdinku Milagros a charaktery, ktoré si divák dokonca mohol aj trochu zamilovať. Príbeh nebol vyložene trápne telenovelovský, ale bol doň zakomponovaný aj humorný prvok. Navyše úvodný song bol pecka. Svojho času ma to bavilo, odpad mu preto dávať isto nebudem :) ()

Reklama

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Divoký Anděl patří k těm lepším telenovelám. Natalia je rozkošná, u nás jednu dobu velmi slavná, měla tu dokonce i svůj koncert. Seriál byl vtipný, nekonečný a příjemný. Její neustále rozchody a sblížení s Ivem nás pořád táhly k obrazovkám a vůbec by mi nevadilo se na něj zase po tak dlouhé době podívat :) ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Telenovela, která začátkem tisíciletí byla až nepochopitelně populární. Co by za její popularitu dala třeba taková KASSANDRA, která s ní běžela v dvojbloku. V tu dobu holt nebyl ještě tento žánr tolik vyčerpaný a oproti legendární MANUELE to byla příjemná a nápaditá změna (Ano v tomto kontextu lze použít i taková superlativa.) Dodneška s nostalgií vzpomínám na pohledného mafiána Pabla (ten byl zlej). Nejvíc se jako mafián projevil, když u něj jednou v šuplíku našla uklízečka pistoli. Od té doby se ho všichni v domě báli. Ze svého pokoje řídil celou Cosa Nostru. Zato příjemný gentleman pan Ivo, kterého milovala Milagros, to bylo zas jiný kafe. Nejdřív si ho nemohla vzít, protože jí nechtěl, pak ho zas nechtěla ona, pak si myslela, že je její bratr a hlavní dějovou linku to tak utáhlo docela dlouho. Populární Natalia Oreiro v roli Milagros, byla tak populární, že jí pan Železný pozval (jako největší trumf) na předávání Českého slavíka. Dokonce si na playback vystřihla i titulní píseň seriálu. Ze své popularity v ČR byla natolik příjemně na větvi, že tu hned vydala 2 hudební desky. No abych to zkrátil. Neviděl jsem samozřejmě všechny díly seriálu, ale ten závěrečný se svatbou Iva a Milagros jsem si ujít nenechal. Docela mě pobavily poslední záběry, jak nevěsta ve svatebních šatech vběhla na trávník a jako správná fotbalistka si (poprvé v seriálu) kopla do míče. Je zkrátka vidět, že v Argentině, kde je fotbal náboženstvím, jdou autoři do vkusu širšímu spektru diváckého publika. Ještě si přes ty svatební šaty mohla přetáhnout dres Maradony. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jako kluk, jsem i já sledoval Mili (Cholito) s kšiltovkou co opustí brány kláštera a dospělácký život začíná coby uklízečka, která se zamiluje do syna kde pracuje.. To však přinese řadu situací, hádek a rozbrojů, ale také pěkné chvíle.. Tehdy jsem tuhle argentínku naprosto baštil ! Takže i díky tomu a po shlédnutí většiny dílů dávám 3* :-) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Po více jak 10 letech od uvedení seriálu zemřela již čtveřice protagonistů. Arturo Maly zemřel 2 roky po natáčení, tedy v roce 2001 na srdeční infarkt. Norberto Díaz na konci roku 2010, Osvaldo Guidi v roce 2011 a Lydia Lamaison v únoru 2012 ve věku 97 let. (xninjax)
  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)

Reklama

Reklama