Reklama

Reklama

Prokletí městečka Bridge Hollow

  • USA The Curse of Bridge Hollow
Trailer

VOD (1)

Tohle město na halloweenské výzdobě opravdu nešetří. Když ji ale oživí zlý duch, musí proti němu táta, který svátek mrtvých nesnáší, spojit síly s dospívající dcerou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Průměrnější film, aby člověk v distribuci pohledal. Tady nefunguje nic záporák je trapný a k smíchu a jeho banda poskoků je tak trapná, že je zmlátí několikrát po obě i malé děcka. Wayans šel od Scary movie herecky dole a je smutné, že se snížil k něčemu takovému Kelly Rowland je tam zbytečná úplně a zhruba z 10  pokusů o vtip jen jeden   padne na úrodnou půdu (je to ten s tím kovidem). 20 procent za kostým Scarlet spider z animovaného spidermana into the spiderverse a song Hit the road Jack a 20 za ten vtip. 40 procent ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

obstojná rodinná blbina z ranku filmů jako Goosebumps atd. Zaznamenal sem i srovnání se Sandlerovým Hubbieho halloweenem, ale tady se narozdíl od něj nikdo nepitvoří, nemá rádoby vtipnou vadu řeči a nedělá humory za každou cenu. Marlon Wayans se tu drží dost zpátky a dokonce se najde i pár vtipných scén...60% ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Šlo to. Herecky byla tato komedie příšerná, ale jinak je Prokletí městečka Bridge Hollow místy vtipná komedie s výbornými maskami. A například část s kostlivci byla vynikající a podkres AC/DC tomu dodal šťávu. Divák však musí vydržet celý film, protože začátek je nudný a děsný, ale film se postupem rozjede a od poloviny již stojí zato tento film vidět. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Jméno Marlon Wayans mě hned mělo varovat, ale i tak jsem se rozhodl dát městečku Bridge Hollow šanci. Velká chyba! Už dlouho se mi nestalo, že bych se u filmu tak moc nudil jako při tomhle netflixovskem veledíle. Wayans většinu stopáže propiští, jeho dcera vše necharismatický okomentuje a manželka a její vegan pečivo tento neúspěch jen korunuje. Jedna hvězdička za v některých okamžicích ucházející akční scény, konkrétně pár minut s kostlivci a klauni stálo jako jediné za zhlédnutí. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Pohodový rodinný film. Celkem slušné triky. Humor je spojen zejména s Marlonem a Robem Rigglem. Na závěr slušný cliffhanger. Rozhodně by mi nevadil druhý díl. Městečko Bridge Hollow by se dalo slušně rozvinout. Jeff Wadlow svojí roli zvládá a herce celkem slušně kočíruje. Netflix by mohl nasypat nějaké peníze a rozjet celkem zajímavou sérii. Je to na slušné 3 hvězdy, ale když někdo může dát tomuto filmu klidně odpad, můžu dát v klidu 4. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu hraje píseň „Hit the road Jack“ od Raye Charlese. Když Howard (Marlon Wayans) zabíjí kostlivce motorovou pilou, hraje píseň „Highway to Hell“ od AC/DC. (griph)
  • Když Howard (Marlon Wayans) a Sydney (Priah Ferguson) mluví v autě o tom, jestli byl pavouk skutečný nebo šlo pouze o iluzi, jde si povšimnout narážky – zmíní, že se to šíří jako virus a začalo to u netopýra, což je jasná narážka na covid-19. (griph)

Související novinky

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno