Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 15. film - Normálne by som asi "Falling For Christmas" dal trošku iné hodnotenie, no musím film aspoň trošku vyzdvihnúť. V prvom rade vďaka Lindsay Lohan, ktorá vyzerá, že sa konečne reálne postavila na nohy. A prináša herecký comeback aký potrebovala ("Among The Shadowsbolo totiž otrasné). Je vtipná, no súčasne vie byť aj veľmi príjemná. Baví ma tiež, že si jej postava Sierra dokonca aj zachová svoje vlastné charakterové črty. Má síce výpadok pamäte, no ten charakter je tam kdesi v hĺbke zakorenený. Nezačne sa správať úplne inak. Dáva to filmu celkom dobrú dávku komédie. Okrem toho ale aj je vidno, že sa vie snažiť. A skrz tie úsmevné momentky a humor sa ukazuje aj šarm filmu. Takže nemôžem byť na neho zlý. Ako milovník Vianoc budem zhovievavý a pošlem Lindsey domov s trošku lepšou známkou, ako by si film zaslúžil. Ale prajem si, aby jej talent bol na obrazovke viac a aby už nerobila hovadiny, ktorými by spadla opäť dole. Hodnotenie: B- ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu psaly 4 slovy čtyři lidi zajímalo by mě teda co na tom teda je tak úžasného že jich to psalo tolik? Zbohatlá holka (Lindsey Lohan)  má kluka influenciera (čti debila) ten ji pozve na výšlap na hory s lyžováním tam ji požádá o ruku akorát ona spadne ztratí se a ztratí paměť. Jelikož ji v nemocnici nechtějí tak si ji vezme chlap co ji zachránil do své chaty co je před krachem. Já vím, že romantické filmy jsou někdy nereálné a plné klišé , ale co je moc tak, že ji 4 dny nikdo nehledá a to samé i ho nikdo ji nepozná ačkoliv  její otec má v tom městě síť hotelů to je asi taková blbost jak kdyby jste na ulici potkaly Jaromíra Jágra a nepoznaly ho. Ohledně filmu žádná romantika jen si spolu zatančí oba dva , spolu mají nulovou chemii to samé s tím influencierem a film sází pouze jen na roztomilé dítě. Co tam teda pochválit no ty červené šaty Lindsey na konci i to zlaté co měla  to, že tam Netflix nenarval žádné homosexuály, bisexuály, transgerdery a podobně což se rovná vánočnímu zázraku a scénu jak stele tu postel co je jediná vtipná a to je asi tak vše .   40 procent ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Zápletka fajn, ale aby to fungovalo, musí se dost přiohýbat realita. Proč to má asi tak mizerné hodnocení? Jako hlavní bod vidím problém ve vnímání ekonomiky. Peníze tam neřeší nikdo kromě hlavního romanťáka. Sedí na zadku a brečí, že konkurence maká. Rozmazlená dědička je chvílemi nesnesitelná a chvílemi příjemná. Její snoubenec si ty od začátku očekáváné kopačky prakticky nezaslouží. Na pohádku (pro dospělé) je to málo pohádkové. Na komedii málo vtipné. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic extra, vánoční filmy má Netflix většinou stěží průměrné, Vánoce na spadnutí jsou však velkým přešlapem a směle se může zařadit mezi to nejhorší, co si Netflix na vánoční období přichystal. Nefunguje zde totiž absolutně nic. Herci jsou vyloženě otřesní, chemie mezi postavami je rovna nule, přihlouplé dialogy až nepříjemně tahají za uši, humor je trapný až běda, zápletka je ta nejobyčejnější z obyčejných, vánoční atmosféra se projeví jen vyloženě v několika málo momentech, a je to vlastně to jediné, co lze na filmu ohodnotit kladně. Hrůza a utrpení. Tohle není nic jiného než zbytečná ztráta času. 1/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Lindsday Lohan v posledných rokoch toho veľa netočí, no zdá sa, že sa aj tak nedokázala vymaniť z podpriemerných romantických záležitostí. Aj v tomto prípade ide o banálnu zápletku, ktorá neprinesie nič také, čo by si človek pamätal viac ako 5 minút po jej skončení. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)

Reklama

Reklama