Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Krásný, milý vánoční film s Lindsay Lohan, které se povedl filmový návrat po několika letech. Romantická linka mezi Jakem a Sierrou se mi líbila, i to vánoční prostředí chaty, resp. penzionu. Negativně však hodnotím 100x zfilmovanou zápletku se ztrátou paměti. A také mi do příběhu nesedl influencer. Vše ostatní však bylo fajn, a tak dávám 3,5*. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nepraktická žena z bohaté rodiny….ztráta paměti….její všemi dobrým vlastnostmi disponující zachránce…..to vše v čase vánočním. Nevím, ale asi není potřeba zbytečně se rozepisovat, všichni víme, na čem jsme. Kupodivu mi tohle zasněžené béčkojidní klišé vyloženě nevadilo….samozřejmě za předpokladu, že sledujete tak na půl plynu. Každopádně, jestli se chce znovu nalezená Lindsay Lohan vrátit na hype kolem let 2003-06, tohle není úplně ta správná cesta. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan začíná po menší pauze opravdu pozvolna - v tuctovém vánočním filmu s ještě tuctovějším námětem, ať už jde o ztrátu paměti, či (sebe)uvědomění se toho, co je v životě to důležité a pravé. Vánoce na spadnutí trpí zejména jalovým scénářem a ne úplně šťastným castingem (hlavně v případě George Younga, který mi hodně připomínal Miraie), zároveň je to místy až tak přeslazené, až z toho skoro bolí zuby, teda, oči. Pěkné lokace a reference na Protivný sprostý holky to nezachránily. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po údere do hlavy stráca pamäť a nachádza to čo celý život hľadala ale ani nevedela, že to hľadá. Herecké obsadenie: Lindsay sa nám po pár rokoch kokaínového ošiaľu vracia vo vianočnej klišé oddychovke. Chord Overstreet tou svojou prehadzovačkou vážne nikoho neoklame a to ešte nehovorím o tom neskutočne otravnom teplom manželovi hlavnej hrdinky. Prevedenie: Ja vážne nemienim tieto vianočné romantické veci zhadzovať ale jednoducho to nie je vôbec plnohodnotný film. 80% zúčastnených trpí vážnou mentálnou poruchou a zvyšok je rád, že sa dostal pred kameru tak tam niečo zahrajú. Lindsay pri každej snahe o emóciu v tvári rozvibruje vlnu botoxu, ktorá jej zdeformuje polku ksichtu. A ten jej manžel, ktorý pekne po Netflixovsku zastáva teplé kameo tak z toho je mi do plaču. Pocity: Pár vtipných scén. Nenormálne telo (okrem tváre), Lindsay. A presladený koniec, na ktorý sme všetci čakali. Vo mne vyvoláva tú emóciu ktorú som čakal od tohto filmu. Bohužiaľ prevládajú negatívne pocity čo je škoda. Pridaná hodnota: Scenáristicky odfláknutá vianočná odrhovačka s botoxovou Lindsay. 29% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Lindsday Lohan v posledných rokoch toho veľa netočí, no zdá sa, že sa aj tak nedokázala vymaniť z podpriemerných romantických záležitostí. Aj v tomto prípade ide o banálnu zápletku, ktorá neprinesie nič také, čo by si človek pamätal viac ako 5 minút po jej skončení. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)

Reklama

Reklama