Reklama

Reklama

Here for Blood

  • USA Here for Blood
Trailer

Obsahy(1)

Když je jeho přítelkyně Phoebe (Joelle Farrow) zavalena zkouškami na vysoké škole, Tom O'Bannon (Shawn Roberts), profesionální zápasník, který se snaží vyjít s penězi, souhlasí, že na poslední chvíli nahradí její dobře placenou práci chůvy. Tom přijíždí do izolovaného rodinného domu, kde se seznámí s předčasně vyspělou desetiletou Grace (Maya Misaljevic). To, co začíná jako klidná noc s pizzou a videohrami, se rychle zvrtne v krvavý, násilný chaos, když se Tom a Grace ocitnou v boji o holý život, když se do domu snese nadpozemský kult maskovaných vetřelců. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, ale nic extra. Nabouchaný hlavní hrdina je sympaťák a dát mu roli babysitterky je celkem vtipné, ale přišlo to vhod, protože do domu vtrhne maskovaný kult vetřelců a jemu souboj člověk věří více než 40 kilové ženské. Je to celkem krvavé a dost akční, ale je to béčko jak řemen, takže gore si divák tolik neužije ( od reality má daleko) a s humorem si šlo pohrát určitě lépe, neurazilo, ale zítra zapomenu. 5/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Stylový Splatter, jako prase ! Já na to přehnané Gore, které má být cíleně vtipný, moc nejsem, ale tohle mě fakt bavilo. Hlavní postava, je neskutečně nabouchaný sympaťák, kterému se nedalo nefandit, je tu spousta vtipných scén, krev stříká vyloženě po hektolitrech a nechybí ani pohledná školačka. Kozy sice žádný, ale to mi tady nijak nechybělo :o) Škoda jen toho závěru, který byl až moc přitažený za vlasy, ale jinak jsem si tuhle nenáročnou, krvavou srandu, fakt užil. (45. hodnocení, 9. komentář) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj splatter musí spĺňať nejaké kritéria. Okrem vyvolania rehotu, by mali tiecť potoky krvi. Kým jedno nevyšlo takmer vôbec, druhé naplnilo očakávania len čiastočne, lebo striekance je jedna vec, povinne lietajúce časti tela zas druhá. Bohužiaľ, na tie druhé prvky nedošlo v adekvátnej kvalite (tie boli skôr úsmevné) a tak je tých 50% hádam aj priveľa. Priemerný, amatérsky počin, ktorého sledovanie neurazí, no zároveň sa nedá povedať, že by nebol stratou času. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Splatterová komédia o zápasníkovi, ktorý sa musí postaviť skupinke okultistov, aby zabránil otvoreniu brány do inej dimenzie pomocou rituálu... Pokiaľ to divák nebude brať vážne, tak si to celkom užije. Je to tradične prehnané, takže budú sa sekať hlavy a striekať hektolitre krvi presne tak, ako to máme radi. O nič iné tu nejde. Prekvapivo však chýbala erotika, na ktorú som v podobných hororoch už akosi zvyknutý, a záver mi prišiel nezvládnutý. Bol som zvedavý, čo z tej inej dimenzie vyskočí, ale napokon nič moc, tvorcovia mali očividne obmedzený rozpočet, ktorý im veľmi nedovolil experimentovať. Spokojnosť celkom áno, na jedno pozretie pobavilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia, viac komédia ako horor, s nadmerným gore, kde sa oprávnene bojíte, že nejaká tá krvička vystriekne na vás už aj z obrazovky. Našťastie ale nejde o krv Hellebrandta, takže môžeme ostať pokojní. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama