foto

Shawn Roberts

  • nar. 2.4.1984 (34 let)
    Stratford, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Shawn Roberts je známý z filmové série Resident Evil společnosti Sony Screen Gems a před nedávnem dokončil natáčení závěrečného filmu celé série. Zahrál si také po boku Mela Gibsona ve filmu Na hraně temnoty společnosti Warner Brothers, který režíroval Martin Campbell.

Kromě toho byl Roberts k vidění ve filmu společnosti The Weinstein Company Deník mrtvých a ve filmu společnosti Lionsgate Vlci. Mezi jeho další snímky patří například film Miluji tě, Beth Cooperová režiséra Chrise Columbuse pro společnost 20th Century Fox, Země mrtvých v režii George A. Romera pro společnost Universal Pictures, X-Men v režii Bryana Singera pro společnost 20th Century Fox, či například úspěšná kanadská romantická komedie Divoká jízda.

(Falcon)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anděl v utajení (TV film)
Somebody Else
2016 Ms. Matched (TV film)
Resident Evil: Poslední kapitola
2015 40 Below and Falling
I Do, I Do, I Do (TV film)
2014 Feed the Gods
Recipe for Love (TV film)
The Girl He Met Online (TV film)
2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
2012 Broken Trust (TV film)
Odplata Wyatta Earpa
Resident Evil: Odveta
Tak trochu zombie
The Music Teacher (TV film)
2011 Devil's Night
Reel Love (TV film)
2010 Na hraně temnoty
Resident Evil: Afterlife
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
Smrtící déšť (TV film)
Survival of the Dead
2008 Jumper
2007 Deník mrtvých
Left for Dead
Malé zrady (TV film)
Ozvěny mrtvých: Návrat (TV film)
2006 Man of the Year
Otřes systému
Vlci
2005 Chladnokrevný Stone (TV film)
Dvanáct do tuctu 2
Země mrtvých
2004 Divoká jízda
Nájemný vrah to zařídí
Siblings
Thralls
Tři do páru
Zloděj životů
2003 Kočka paní Ashborové (TV film)
Masakr na střední škole
Na mou čest (TV film)
Padlý anděl (TV film)
2002 Ponížení (TV film)
2001 Holka jako lusk
2000 X-Men
1999 Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
Lidé moře (TV film)

TV seriály

2014 Motiv (TV seriál)
Podlost (S02E01)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Behind the Blue Line (S02E18)
Lovci duchů (TV seriál)
Good God, Y'All (S05E02)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Falcon Beach (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Starhunter (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
Emily of New Moon (TV seriál)
Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace