Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svérázný detektiv je kvůli svému přístupu k práci dočasně mimo službu. Najde si proto posilu, se kterou se na vlastní pěst pustí do vyšetřování série brutálních vražd. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní kriminálka, od našich polských sousedů, kteří tak definitivně potvrzují, že jsou na míle daleko před českou filmovou a seriálovou tvorbou. Naprosto úžasný vizuál a hutná atmosféra - kameraman opravdu na jedničku, skvělí herci, někdy až dechberoucí lokace Vysokých Tater, solidní skvěle padnoucí hudba, vyzdvihl bych i zvuk jako takový a v podstatě docela zajímavý děj a scénář. Kdyby v seriálu nebylo pár poměrně zásadních logických děr, bylo by to za mě klidně do plného počtu. Ale některé faily opravdu odpustit nedokážu. A jako dost mě nasral ten konec! Byl naprosto skvělý, ale... Nedokázal jsem poznat herečku, která v téměř poslední scéně řídí jeep! Byla to Zuzanna nebo Kamilla? Zdálo se mně, že právě Zuzanna a to by celému konci dodalo úplně jiný rozměr. Každopádně nadprůměrný počin! ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, tak krásný vizuál a nepříjemná atmosféra se změní v jakýsi mix všeho možného a výsledek je průměrný.... Od třetího dílů se dějí nesmysly a Slováci nebudou věřit vlastním očím. Děj se pak ubírá spíš jiným směrem, než jsem čekal a už to tu bylo několikrát. Bohužel vraha díky dabingu poznáte ve třetím díle.... ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, ako pekne to bolo natočené a v akom krásnom prostredí sa to odohrávalo - však lebo Tatry sú super, by si seriál zaslúžil zaujímavejšiu tému ako asi najviac otrepanú: Poliaci a nacisti. Tá téma sa týka pomaly každého poľského filmu a knihy. Chápem, že je to neoddeliteľná minulosť, ale odtiaľ potiaľ. Nech sa spamätajú! Napriek tomu, že bol dobre natočený a zahraný, nepriniesol nič kreatívne a nové. Dokonca sa mi zdalo, že veľa vecí som už videla inde. Navyše tam bolo priveľa nezmyslov a vecí, ktoré si doslova protirečili. No aj tak sa to pozeralo dobre. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na tunajšie hodnotenie, som očakával ďaleko väčšiu tragédiu. Lenže "Pšonek" točiť vedel, vie, a aj bude vedieť, i keď súhlasím s užívateľom "Skeksis", že danú tému krivdy z minulosti, budú schopní drbať už snáď aj na obaly od "Krówcia popularna". Je to dobre natočené, má to miestami solídnu atmosféru, vďaka čomu samotný dej celkom slušne odsýpa, a i keď by sa tomuto pokusu dalo vytknúť kadečo, ako napríklad logiku a s tým súvisiace konanie postáv, ktoré je miestami doslova a do písmena na hlavičku do nosa, to priemerné hodnotenie tejto mini krimi sérii tak či onak udelím. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Poláci dobře sledovali severské krimi i True Detective. Je to celkem temné, kdy barevná paleta záběrů jde do hodně tmavých barev s občas velmi výraznou červenou podtrhující tu depresi. I když je to současnost, tak prostředí mi spíše evokovalo pozdní socialismus 80. let. Záběry Tater jsou majestátní a Slováky pobaví, že vrchol Lomnického štítu je vlastně skoro jak sídlo záporáka z Bondovek, kde se nejvyšší vrstva oddává sexuálním neřestem :D Do posledního dílu jem byl celkem nadšený, bohužel úplný závěr přinesl zbytečný twist a neuzavření děje s příslibem další série, což mě vytočilo. 6/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama