Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svérázný detektiv je kvůli svému přístupu k práci dočasně mimo službu. Najde si proto posilu, se kterou se na vlastní pěst pustí do vyšetřování série brutálních vražd. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Poľská detektívka? To predsa nemôže byť katastrofa. Ale môže! Možno je moje hodnotenie príliš zaujaté, ale tomuto seriálu musím vyčítať všetko. 1. Nesympatickí herci od ústrednej postavy až k vedľajším. Nevytvorila som si sympatie k Wiktorovi Forstovi. Vzbudzoval dojem povrchného človeka, ktorý za sebou zvykne nechávať vzťahovú púšť.  2. Ukričaní policajti, najmä ich nekompetentný šéf Edmund Osica, ma dvíhali zo stoličky. 2. Príbeh je zlepenec scén, ktoré ako celok nefungovali. Nie, nepodarilo sa navodiť severskú mrazivú atmosféru. 3. Prípady a ich riešenie nemajú logiku, nezapadajú do seba a videné nie je ani vysvetlené, len sa stráca v hmle. 4. Bunker na Lomnickom štíte? Wau. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na tunajšie hodnotenie, som očakával ďaleko väčšiu tragédiu. Lenže "Pšonek" točiť vedel, vie, a aj bude vedieť, i keď súhlasím s užívateľom "Skeksis", že danú tému krivdy z minulosti, budú schopní drbať už snáď aj na obaly od "Krówcia popularna". Je to dobre natočené, má to miestami solídnu atmosféru, vďaka čomu samotný dej celkom slušne odsýpa, a i keď by sa tomuto pokusu dalo vytknúť kadečo, ako napríklad logiku a s tým súvisiace konanie postáv, ktoré je miestami doslova a do písmena na hlavičku do nosa, to priemerné hodnotenie tejto mini krimi sérii tak či onak udelím. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, tak krásný vizuál a nepříjemná atmosféra se změní v jakýsi mix všeho možného a výsledek je průměrný.... Od třetího dílů se dějí nesmysly a Slováci nebudou věřit vlastním očím. Děj se pak ubírá spíš jiným směrem, než jsem čekal a už to tu bylo několikrát. Bohužel vraha díky dabingu poznáte ve třetím díle.... ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Minisérie E01-06. Praha 235 m n. m. Vždy platí, že všeho moc škodí. Tady se tlačilo na vše. A přitom herci nesympatičtí, msty ze všech stran, střihový guláš a ani ty Tatry člověk pořádně neviděl. V polské produkci se člověk těší na soundtrack výhradně nabušený polskými songy. Dočkáte až v poslední minutě. 44%. Závěr: nedoporučuji. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám tento žánr (severský, protože o to se snažili) v oblibě, ale toto bylo celé takové odpudivé a nadbytečně krvavé. S poměrně zmatenými a až příliš snovými prostřihy do minulosti. Vraha jsem bohužel uhodla, hned jak se objevil na scéně. A závěr si asi musím domyslet sama. Ale ať jen nekritizuji: atmosféru to mělo a hory byly krásné. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama