Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svérázný detektiv je kvůli svému přístupu k práci dočasně mimo službu. Najde si proto posilu, se kterou se na vlastní pěst pustí do vyšetřování série brutálních vražd. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

hony23 

všechny recenze uživatele

Poláci se snažili natočit severskou krimi a celkem se jim to podařilo. Příběh masového vraha zasazený do krásného prostředí Tater má atmosféru, dějové zvraty i detektiva, který má spoustu problémů sám se sebou. Paradoxně nejslabším článkem je samotná detektivní zápletka, kdy motivace a chování spousty postav mi nedávaly příliš smysl. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na tunajšie hodnotenie, som očakával ďaleko väčšiu tragédiu. Lenže "Pšonek" točiť vedel, vie, a aj bude vedieť, i keď súhlasím s užívateľom "Skeksis", že danú tému krivdy z minulosti, budú schopní drbať už snáď aj na obaly od "Krówcia popularna". Je to dobre natočené, má to miestami solídnu atmosféru, vďaka čomu samotný dej celkom slušne odsýpa, a i keď by sa tomuto pokusu dalo vytknúť kadečo, ako napríklad logiku a s tým súvisiace konanie postáv, ktoré je miestami doslova a do písmena na hlavičku do nosa, to priemerné hodnotenie tejto mini krimi sérii tak či onak udelím. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Poľská detektívka? To predsa nemôže byť katastrofa. Ale môže! Možno je moje hodnotenie príliš zaujaté, ale tomuto seriálu musím vyčítať všetko. 1. Nesympatickí herci od ústrednej postavy až k vedľajším. Nevytvorila som si sympatie k Wiktorovi Forstovi. Vzbudzoval dojem povrchného človeka, ktorý za sebou zvykne nechávať vzťahovú púšť.  2. Ukričaní policajti, najmä ich nekompetentný šéf Edmund Osica, ma dvíhali zo stoličky. 2. Príbeh je zlepenec scén, ktoré ako celok nefungovali. Nie, nepodarilo sa navodiť severskú mrazivú atmosféru. 3. Prípady a ich riešenie nemajú logiku, nezapadajú do seba a videné nie je ani vysvetlené, len sa stráca v hmle. 4. Bunker na Lomnickom štíte? Wau. ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní kriminálka, od našich polských sousedů, kteří tak definitivně potvrzují, že jsou na míle daleko před českou filmovou a seriálovou tvorbou. Naprosto úžasný vizuál a hutná atmosféra - kameraman opravdu na jedničku, skvělí herci, někdy až dechberoucí lokace Vysokých Tater, solidní skvěle padnoucí hudba, vyzdvihl bych i zvuk jako takový a v podstatě docela zajímavý děj a scénář. Kdyby v seriálu nebylo pár poměrně zásadních logických děr, bylo by to za mě klidně do plného počtu. Ale některé faily opravdu odpustit nedokážu. A jako dost mě nasral ten konec! Byl naprosto skvělý, ale... Nedokázal jsem poznat herečku, která v téměř poslední scéně řídí jeep! Byla to Zuzanna nebo Kamilla? Zdálo se mně, že právě Zuzanna a to by celému konci dodalo úplně jiný rozměr. Každopádně nadprůměrný počin! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

čím dál víc překombinované a už zbytečné ... konec asi teda jen první série ... úplně debilní ... tam se snad každý znal s každým ... ale přitom nikdo nikoho neznal a o nikom nic nevěděl ... nikdo nikdy neviděl muže návladní vyšetřovatelky ... nikdo neznal reportérku - podle všeho pekelně vlezlou a dost známou ... kurwa ... pak to nedává moc smysl ... říkám si ... škoda času ! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno