Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Svět sužují zlí duchové, a trojice mladých se proto pustí do vyšetřování paranormálních jevů. V sázku přitom musí dát i to málo, co mají, aby odhalili ďábelské spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (36)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celkem fajn duchové a sympatická hlavní hrdinka v jinak dost nezáživné a místy dost nudné teen jednohubce. Lockwood & Co trpí neduhem mnoha Netlfixovských seriálů a tím je neschopnost gradace. Podobně jako mnoho dalších seriálů "druhé vlny" totiž nabídne to nejlepší hned v prvních epizodách (nejspíš aby nalákal diváky) a pak místo toho aby vše stupňoval až k finále, tak naopak začne uspávat a dojde do bodu že mnoho diváků se k samotnému finále vůbec nedostane...40% ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tak horor? To teda moc ne. Je to ale rozhodně koukatelné dobrodružství. Utíká svižně. Prostředí ujde. Za mě rozhodně jedno z lepších dílek Netflixu. Patrně nebudu cílová skupina knih ani seriálu, ale vůbec mi to nevadilo. Partička hrdinů sympatická, svět zajímavý. Jednotlivé díly měli lehce proměnlivou kvalitu, ale nikdy nespadla do podprůměru. Klidně bych dal další řadu, aby se seriál, svět i postavy mohly řádně rozvinout. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Začátek vypadal tak nadějně! První 3 epizody super, hlavní trio „lovců duchů“ mě opravdu bavilo, k tomu to vizuálně pěkně vypadalo. 4 a 5 epizoda začala být už nudnější, dějem a scénářem to bylo ž docela slabé a poslední 3 díly jsem už úplně odzíval. Je to opravdu škoda, takto dávám ve finále 60%, ale je to procentuální průřez, měl jsem sto chutí ubrat hvězdu, ale začátek se opravdu vydařil, pak už to šlo do kopru, takže se mi to těžko hodnotí … ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa odohráva v alternatívnej realite, ktorú vymyslel J. Stroud vo svojej knihe. Pozitívne na mňa pôsobilo prostredie ošumelého Londýna a celkom zaujímavé postavy s neoddeliteľným britským prízvukom. Oceňujem vizuálnu stránku ale aj soundtrack a jeho príjemný alternatívny rock a zavše aj punk, do toho prostredia sa mi skladby naozaj hodili. Príbeh nie je nijak komplikovaný, scenár sa držal epizódnej linky a myslím, že takto nejako si predstavujem aj seriál z prostredia Harryho Pottera. Privítala by som viac detektívky a odkrývanie komplikovanejších záhad. Prvé tri-štyri epizódy na mňa urobili lepší dojem, ako druhá polovica série, v ktorej dej pravdupovediac výraznejšie negradoval a stával sa aj ľahšie predvídateľným. Celkovo som sa ale dobre pobavila. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý som si pozrel iba kvôli neteri, ktorá mi ho odporučila.  Nemôžem povedať, že by bol zlý, ale nebavil ma. Je tam aj to nadprirodzeno, aj príbeh je trochu drsnejší a temnejší (myslím na tínedžerský seriál), ale hlavným problémom u mňa boli postavy. V prvom rade agentúra Lockwood a spol. pozostáva iba z troch, takže tam chýba pestrosť, potrebovala by aspoň 5, najlepšie 7, a hlavne, všetky postavy boli nudné a nevýrazné. 6,3/10. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama