foto

Alice Lowe

  • nar. 3.4.1977 (39 let)
    Coventry, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Alice Eva Lowe se narodila dne třetí dubna roku 1977 v Coventry ve Warwickshire v Anglii ve Velké Británii. Je to komička, herečka, spisovatelka a scénáristka. Vystudovala Kenilworth School a King's College na Cambridge.

Svou kariéru herečky započala experimelntálních divadelních show, jako byla City Haunts, Snowbound či Progress In Flying Machines, kde ji režíroval prvážně Paul King, s nímž spolupracovala dlouhá léta na mnohých projektech. Právě díky tomu vyhrála v roce 2001 cenu za Fright Knight, Garth Marenghi's Netherhead.

Populární britská televizní stanice světového formátu BBC o ní projevila zájem docela pozdě a to ve chvíli, kdy sháněla někoho do hororové komedie Garth Marenghi's Darkplace, do níž obsadila právě ji.

Díky tomu s ní navázala pracovní poměr na delší dobu a tak se objevila třeba v My Life in Film, Snuff Box, Annually Retentive, či ženské komediální show Beehive. Asi nejoblíbenější se stala až s příchodem CBBC show Horrible Histories, kde se objevila ve druhé a třetí sérii.

Dnes se věnuje hraní ve filmech a seriálech, protože si ji nakonec všiml i Hollywood, který tak po ní zatoužil, a proto se objevuje v mnohých populárních snímcích, co přicházejí zrovna do kin.

P. J. D.

Herecká filmografie

2016 Adult Life Skills
AmStarDam
Prevenge
The Ghoul
2015 Aaaaaaaah!
A Moment of Horror
Black Mountain Poets
Burn Burn Burn
Drunk History (TV seriál)
2014 Electricity
Inside No. 9 (TV seriál)
Paddington
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
Solitudo
2013 Crackanory (TV seriál)
Noční jízda
U Konce světa
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Dovolenkáři
2011 Seznam smrti
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
This Is Jinsy (TV seriál)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)
LifeSpam: My Child Is French (TV film)
Monsters and Rabbits
2008 Beautiful People (TV seriál)
Beehive (TV seriál)
Connections
2007 Angelo's (TV seriál)
Jednotka příliš rychlého nasazení
Out of Water
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Under One Roof (TV film)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Fifty fifty (S01E03)
Annually Retentive (TV seriál)
Man to Man with Dean Learner (TV seriál)
Příběhy hvězd (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
Snuff Box (TV seriál)
2005 Stiffy
2004 Black Books (TV seriál)
Cestopisec (S03E05)
Garth Marenghi's Darkplace (TV seriál)
My Life in Film (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Mighty Boosh (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Scenáristická filmografie

2016 Prevenge
2014 Solitudo
2012 Dovolenkáři
2009 LifeSpam: My Child Is French (TV film)
2008 Beehive (TV seriál)
2007 Out of Water
2005 Stiffy
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Režijní filmografie

2016 Prevenge
2014 Solitudo

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace