Reklama

Reklama

Pekelná bestie SS

  • Itálie La bestia in calore (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kultovní dílo drsného filmového subžánru. Zatímco farář plánuje s italskými partyzány záškodnické práce proti nenáviděným nacistům, v nedalekém vězeňském táboře probíhají nelidské experimenty. Krásná, ale nelítostná důstojnice SS, doktorka Ellen Kratsch (Macha Magall) tu mučí vybrané ženy těmi nejroztodivnějšími způsoby. S oblibou je nechává znásilňovat a zabíjet svým miláčkem, svou bestií. Napůl muž, napůl zvíře, udržovaný při životě vysokými dávkami afrodiziak, je vždy připraven vyhovět zvrhlé touze šílené doktorky. Jednoho dne se ale cesty partyzánů a nacistů střetnou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhá svetová vojna, agresívna politika Tretej ríše, hákové kríže, nacistické uniformy, hajlovanie, fašizmus, zvrátené biologické experimenty, sexuálne násilie, vraždy, popravy, nahota, znásilnenia, sadizmus, mučenie... Nízky rozpočet, hlúpy scenár, príšerné herecké výkony, žalostné technické spracovanie... Starý, klasický taliansky nazi-exploitation (nazisploitation) z konca sedemdesiatých rokov minulého storočia. "La Bestia in Calore" ** ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Šialené talianske exploitation... sort of. Miestami je to naozaj sila, miestami je to také naznačené, zvyšok je taký normálny vojnový film. Odohráva sa to v krásnom stredovekom mestečku a je tu dosť krásnych talianskych žien, titulná "Beast in heat" je fakt neuveriteľný "herec", u ktorého nechápem, kde ho našli. One of a kind. Podobne ako celý film, pre fandov európskeho exploitation zaujímavá raritka. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Naziploitation rozhodně není něco, co bych záměrně vyhledával, takže vlastně ani nemám s čím srovnávat, ale tenhle kousek má očekávání naplnil jen částečně. Scény s (krásnou) Machou Magall, tedy mučení a ponižování nahých žen, byly ok, to jsem čekal, bohužel ve filmu převažující nepovedená "válečná akce" mě natolik nudila, že musím hodnotit podprůměrně. Pro příště by to chtělo méně partyzánů a více bobrů. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

...snad ani na svou dobu nemohl tenhle film šokovat každého. Čekal jsem obří čuňárnu od začátku až do konce, ale dostalo se mi průměrného příběhu s pár rádoby násilnými scénami. A žánr horror prosím smažte, jelikož u tohohle se bát není čeho. Boj mezi partyzány a Němci se nese převážně v rovině příprav, dohadů, rozprav a hledání. Když dojde na střet, ocitnete se rázem v jiném filmu - Velký flám, Stepující stonožka, Sedmá rota a ze všeho nejvíce asi Bažanti jdou do boje. Co předvádí obě strany, hlavně polosalta a podivné kotrmelce s přískoky partyzánů, mě dohánělo k nekontrolovatelným výbuchům smíchu. Zpestřením pak měly být asi scény zabíjení (bez krve) a mučení. No, každý film holt nemůže být Pasoliniho Saló. Zastřelení gumového novorozence, místo krys či potkanů si na odsouzenkyni pochutnávají býložravá morčata a zlatý hřeb všeho - znásilňování bez erekce! A aby všeho nebylo málo, tak v jednu chvíli se objeví obří červená svastika, po níž klouže stín kameramana i s jeho pomocníkem. Sečteno a podtrženo - více gore nabízí většina italských horrorů, co se týká sexu, dobrou volbou je třeba Tinto Brass. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film o znásilňování, mlácení a válce. Tohle se nepovedlo ani jako horor ani jako válečnej film. Scény se znásilňování tím mutantem, bylo trapný nejenom že se ten idiot ani jednou netrefí, ale je to takovej dement že to snad nemyslej vážně. Ženský jsou poměrně pěkné, ale ty bobry... Fuj. Ta "velká" válečná sekvence byla příšerná každej padal na zem aniž by měl v sobě díry, takže nevím jestli jen skákaly nebo umíraly. Tohle je taková sračka že jsem měl co dělat to dokoukat. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • V Anglicku film distribuovali pod názvom “The Beast In Heat” a v októbri 1983 sa dostal až na zoznam tzv. "Video nasties". V dôsledku toho musel byť z domáceho distribučného trhu úplne stiahnutý. (Kusko.t2)

Reklama

Reklama