Reklama

Reklama

Záhada Vánočního diamantu

(TV film)
  • USA The Case of the Christmas Diamond

VOD (1)

Obsahy(1)

Andy je obviněna z krádeže poté, co se z pozůstalosti jejího bohatého přítele náhle ztratí drahokam v hodnotě několika milionů dolarů. S pomocí slavného záhadologa musí Andy v záplavě bohatých hostů najít skutečného pachatele. (HBO Max)

Recenze (4)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film je na hranici odpadu a koukatelnosti. Doporučit jej lze leda nudícím se důchodcům, kteří už nemohou moc číst, protože při čtení mají sklon usínat, zatímco zírání na pohyblivé obrázky je ještě dokáže udržet v jakžtakž bdělém stavu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Také záhady ani na Wishi nemajú, ale našťastie sa z úkrytu zas ako partizán, ktorý potreboval na veľkú, vynoril Pavel1000, toť legenda 5 hviezdových hodnotení, a svojím veľduchom fundovanosti dostal film do modrých čísel. Na chvíľu. Lebo inak každý s dioptriami menšími ako 20 čísel uvidí, že hoci sa tvorcovia snažili priniesť niečo ako Christie Agathu, podarilo sa im nakrútiť len hereckú lopatu a že nebola len jedna. Našťastie tu bola ale jedna múdra černoška, takže moja progresívna peristaltika čriev ostala v pokoji. ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem řekl - odpad nebudu dávat často. Pokud si představíte nadšeného fanouška Agathy Christie bez talentu, který si chce mermomocí vydupat film, tak vám vyjde toto dílo. Autor nemá absolutně smysl pro zápletku, ani pro komedii, natož pak pro smysluplný příběh. Co je ale pozitivní, tak je fakt, že se tam párkrát objeví Baldwin...William Baldwin a čokoládová Ciarra Carter na kterou se dá koukat a je jedno jak a co hraje. No pak tu máme vánoční výzdobu, cukroví....A to je vše. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama