Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Bukiet odpad!

všechny recenze uživatele

Áááách! Původní seriál patří k těm, které si vždy rád vychutnám. Kdykoliv nechtěně natrefím v TV na Strážce vesmíru, vždy fascinovaně hledím na celý díl až do konce, zhypnotizován blbostí děje jako králík hladovou kobrou. Ale tohle veledílo trvá pětkrát déle než jeden díl seriálu a i jako hloupý králík bych musel nakopat pitomé kobře, která by mne tak dlouho hypnotizovala. Zas tak velký masochista nejsem. ()

pecicomix 

všechny recenze uživatele

Bohužel trapas nad trapasy pár děcek s barevnejma přilbami na motorku jde zachránit svět… naštěstí je to jenom film a né skutečnost jinak bych se šel zastřelit díky tomu kdo mně zachránil (možná vás překvapí za co je jedna hvězdička… je za ty parádní „kecy“ jako třeba: jedna mařka: pozor může to být nebezpečné. Rychlá odpověď od nějakého typana: jo dem tam. A za další, které asi měli vypadat drsně, ale jsou opravdu hodně vtipné!!!!) ()

Reklama

uzzi odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem na tom byl v kině, dodnes si pamatuji jak mě přišel tenhle film dementní a hláška "MORFUJEM" a následné střihy na jednotlivé hrdiny jak řvou svá jména (šávlozubý tygr....) je jedním z nejtrapnějších co jsem měl tu "čest" vidět. Tohle není film, je to hromada ho**n kterou cítím do dnešních dnů. Než toto doporučuji krmit rybičky, nebo čučet do pračky - zábava je to mnohonásobně větší. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No musím povedať, že vlastne to fakt nieje také zlé ako to na hodnotení vyzerá. Čo sa týka nových Power Rangers tak sú na tom podobne ako starý. Tiež ten film nie je žiadna vyhrá. Toto je to proste viac zamerane na deti, ale je to sranda, vizuálne je to pekne (okrem efektov v závere), no akčná stránka sa podarila. 50% - 2* ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakou chvíli jsem to žral, ale postupem času kdy jsem dostával rozum a rozhled, jsem zjistil co je tohle zač..! Neskutečná kravina, hodná jedině oprvžení... Znovu to píšu, že nechápu to jak někdo může vůbec najít odvahu k tomu aby natočil takovýto absurdní film..:D Nejlepší a jediná hláška z celého filmu je "Morfujeme, šavlozubý tygr"... Tenhle film není ani pro děti, na tož pro dospělé..:) Rozhodně nedoporučuji, kouknout na to jedním okem a už vůbec ne oběma..:) ODPAD! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Když se Dulcea (Gabrielle Fitzpatrick) zeptá Adama (Johnny Yong Bosch), co se děje, odpoví: „Jsem žába.“ Bosch později přiznal, že přepsal větu ve scénáři a naléhal na režiséra, aby použili upravenou větu, protože cítil, že žába je pro jeho postavu nešťastným výběrem. (HellFire)
  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)

Reklama

Reklama