foto

Naomi Scott

  • nar. 6.5.1993 (23 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Naomi se narodila 6. května 1993 v Londýně. Její otec je Angličan a matka pochází z Ugandy. Chodila na Davenant Foundation School. Naomi je křesťanka.

Během svého studia na této škole se dostala jak k divadlu, tak i hudební scéně. Hrála v mládežnické skupině Church Bridge Band. Později dokonce podepsala smlouvu s Bryanem Kellem a vystupovala se scénáristy a producenty Xenomanie.

Její první hlavní role byla pro Disney Channel UK v sérii LIFE BITES. Pro stejný kanál pokračovala i v seriálu Lemonade Mouth. Na podzim 2011 se poprvé představila v americké produkci. Pro roli Maddy v seriálu TERRA NOVA si ji vyhlídl FOX.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

2017 Power Rangers
2015 Marťan
33 životů
2013 Our Lady of Lourdes
2012 Modern/Love
2011 Lemonade Mouth (TV film)
Sadie J (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
2008 Life Bites (TV seriál)
2001 Líbat Jessicu Steinovou

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace