foto

Catherine Sutherland

  • nar. 24.10.1974 (44 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Texas Rangers
2000 Cela
Na břehu (TV film)
1999 Jack Bull (TV film)
Money Buys Happiness
1997 Strážci vesmíru

TV seriály

2002 Power Rangers Wild Force (TV seriál)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
1994 Sladké údolí (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Strážci vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky