Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze uživatele monika.lavri k tomuto seriálu (2)

Harry a Meghan (2022) odpad!

Strašný, strašný, strašný. Naprosto splňují definici narcismu. Už jsem silně alergická na jakékoliv aktivisty, kázající vodu a plnými doušky píjící víno. V době krize fňukající zbohatlíci, manipulátorská Meghan a podpantoflák Harry. Odpad! Pro ty, co nás tu označují za "hejtry": Buď jste dokonale naivní a o životě víte ho*no, nebo jste aktivisti - nikdo jiný tomu dát více jak dvě hvězdy nemůže. A pokud má někdo pocit, že propadák tohoto paskvilu se týká jen ČR, měl by se podívat na IMDB. Díky tomuto dokumentu, přesněji díky jeho hodnocení, jsem zjistila, že u většiny je ještě svět v pořádku. Ctím a miluji královskou rodinu a rozhodně jsem stejně jako oni pro: Co se doma uvaří, to se tam také sní. Žít v královské rodině je také práce, musíte pracovat, abyste si zasloužili plat, kdežto M nechtěla dělat nic, ale peníze jí nesmrděly. Osobně si myslím, že M tohle plánovala a dokonale H zmanipulovala, tak jak to tyto toxické osoby umí. Na H je vidět, že je poznamenán smrtí matky, ze které se nevzpamatoval.  Jednostranný pohled dokumentu, kdy není slyšet žádný názor protistrany, je jen několikahodinový nářek na to, jak to bylo těžké. Přitom tam byla jen chvíli a už dělala vlny. Ve skutečnosti oba závidí W+K a H si nechal rozbít vztah se svým bratrem a rodinou, čehož bude litovat. M si myslela, že překoná Kate, ale když zjistila, že každý z ní není unešen, obrátila to. Mě osobně vůbec nenapadlo, že je míšenka apod., prostě to byla hezká snědší žena. Ale opět to dokázala dotáhnout do extrému skrze rasismus, kde jednou popírá, že je černoška, jindy říká, jak lidé v Africe vyběhli do ulic (kvůli ní), stejně jako při osvobození Mandely, no to už se musí člověk popadat za břicho.  Chvíle, kdy pro mě M definitivně skončila? Její posměšný úklon královně.  (i Harrymu bylo trapně). Nadále fandím W+K, protože ti si vždy zachovávají důstojnost. Cožpak Kate neporodila také děti a nemá emoce, city? Stěžovala si někdy? Nikdy, vše řeší tak jako většina lidí v soukromí. Mnoho lidí nyní řeší existenční problémy a tihle dva (M+H) přijdou s tímhle....  Jednou budeš Harry litovat, zaprodals svou rodinu a rozcupoval vaše vztahy na kousky.  (Pro Fixaman: Jistě jistě, jestli mi jsme zblblí bulvárem, ty jsi zblblej hereckým výkonem Meghan, nebo inklinuješ k ovládání psychopaty, že? :)) Doplním: Přesně jak jsem si myslela, nezklamals, aktivisto, trefa do černého.) ()

Epizoda 1 (2022) (E01) odpad!

Zdlouhavé nudné vysvětlování něčeho, co lidi už dávno vědí. Věčné kňučení skrze rasismus, obtěžování novináři a stavění se do role, jací chudáci jsou, včetně toho, jak je Meghan úžasná, že to vydržela.  Nudilo mě to a ve chvíli, kdy měla proslov ohledně smrti Floyda, jsem si řekla, že stačilo. Spustit nepokoje, poklekávání atd., kvůli smrti kriminálníka a narkomana a halit to do hávu, jak jsou ti běloši strašní, nepotřebuji pořád dokola číst. Vše má více stran i úhlů. Našla si prince, co čekala? Že je všichni nechají být? Vůbec nerozumím tomu, proč tento dokument vznikl. Je to jednostranný pohled, bez jakékoliv konfrontace. ()

Reklama

Reklama