Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý losangeleský drogový dealer se snaží napravit, ale minulost a vztahy s podsvětím mu zajistí místo v hledáčku protidrogové policie, mexických agentů i mexických drogových kartelů. (Filmbox)

Recenze (107)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný thriller s výborným obsadením, dobrým soundtrackom. Po tomto všetkom troška zaostáva samotný príbeh, ktorý je nedomyslený a z môjho pohľadu sa dej začína od prostriedku. Melovi Gibsonovi som úplne v jeho úlohe uverila. Michelle Pfeifferová bola veľmi dobrá voľba, lebo táto rola jej sadla dokonale. Kurt Russel si však nedomyslel svoju postavu a veľmi ma hnevalo ako tam celý čas pobehoval ako najdôležitejšia postava. Z tohto dôvodu 70% ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Béčkový film s hvězdným obsazením. Zcela postrádám anoncovanou velkou úspěšnost tohoto thrilleru. Oproti snímku Čínská čtvrť to nebylo skoro o ničem. Jenom to nepovedené a neodůvodněné fandění dealerům drog. S těžkým srdcem dávám dvojku a to jenom kvůli hereckému obsazení, protože dealeři drog patří jenom do kanálu. Ve filmu i ve skutečnosti. ()

Reklama

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Tento romanticko-akční film nabízí příjemnou hudbu, perfektní herecké osazení s očekávanými a do puntíku splněnými přesvědčivými výkony, solidní scénář, a tak je pro mě s podivem, že spousta recenzentů hodnotila pouhými třemi body. Neočekával jsem od tohoto snímku bůhvíjaké šokující scény a akčnost za každou cenu, a právě proto jsem byl mile překvapený, že je zde vše, co má správné dílko mít - legraci, napětí i romantiku. Pohodový film, který mě bavil. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak nudný film jsem už dlouho neviděl. Herecká trojice mě nalákala, ale zůstala krutě nevyužita. Film se nepříliš osvědčenému režisérovi Townemu zcela rozpadl pod rukama a z děje nejsem schopný popsat ani jednu jedinou minutu. Vlastně ani nevím, o co ve filmu pořádně šlo. Ano, snad jedině Michelle Pfeiffer a její půvaby měly dopad na moji smyslovou soustavu, ale jinak bída a utrpení. V tom filmu se za 111. minut, co trval, nestalo absolutně nic zajímavého, a když to tak vezmu, nedělo se tam vůbec nic. Silně pochybuji, že ho, co do nudnosti, ještě někdy něco překoná. Zůstává pro mě záhadou, co v takto slabě pojatém filmu, pohledávala mimořádně silná herecká sestava. Mimochodem, na tu dobu celkem slušný finanční rozpočet není na filmu vůbec znát. Místo slibovaného akčního nátěru jen kupa keců. Po takové ukázkové nudě se od stejného režiséra chystám na romantické drama "Zeptej se prachu". Dám mu ještě šanci. 20% ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

Máma dycky říkala ´né každý Towne je Chinatown´:D. A né každé krimi musí být o akci. Tim nejlepším scénářem všech dob si Towne trochu zavařil. Člověk pak chtě nechtě srovnává. A po pravdě, všechno je horší než Chinatown. I Tequila Sunrise a to má nádhernou kameru, ještě hezčí Michelle a pohodovou atmošku. Jen ten scénář je takový, bezkrevný. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • V kinách sa spolu s filmom premietal aj trailer na snímku Batman (1989). Fanúšikovia boli z toho tak nadšení, že niektorí si kúpili lístok na film iba kvôli tomu, aby mohli vzhliadnuť trailer na Batmana. (m.a.t.o.)
  • Agenta  Maguire (J.T. Walsh) nosí hodinky značky Rolex Submariner a detektív Nicholas (Kurt Russell) nosí hodinky značky Rolex Datejust. (dyfur)
  • Úloha Nicka bola ponúknutá Patovi Rileymu, ktorý v tom čase pôsobil ako tréner Los Angeles Lakers. Keď ju odmietol, producent Thom Mount ihneď kontaktoval Kurta Russella. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama