Reklama

Reklama

Pamela: Příběh lásky

  • USA Pamela, a Love Story
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pamela byla sexy uragán devadesátek a proto jsem rád přijal pozvání od Netlixu, aby mě ona sama provedla v kostce svým životem a musím říct, že jestli jsem se stal od devadesátek fanoušek díky tomu že mě zpomaleně běhala v plavkách týden co týden na televizní obrazovce, tak po dnešku stále zůstávám její fanoušek, ale už ne proto, že kdysi běhala v plavkách, houpaly se jí kozy, měla nejlíp udělaný vlasy na světě a z očí jí koukal mrd, ale proto, že si v tomhle dokumentu vůbec na nic nehraje. Její vyprávění o svým životě, především o svých bolestných momentech působí upřimně bez patosu, ale s velkým srdcem. Budu jí držet palce, myslím si, že má asi navždy minimálně hlubokou jizvu v srdci z toho co se jí stalo ať už s tím pornem nebo potratem. Je vidět že v citech vůči druhým se dost hledá, ale vůbec se jí nedivím. Tak díky za super netflixovský randíčko a stay strong Pam. ()

M.Z.A 

všechny recenze uživatele

Na tento dokument by se měli koukat hlavně fanoušci Pam. Protože pokud na něho narazí nějaký “fujsilikony”, tak si vyhoní péro, jistojistě dá pokrytecky nízké hodnocení a pak se vrátí ke své tlusté hnusné přítelkyni. Vidím tu jistou paralelu s Marylin Monroe, která by se, jako jedna z mála, dokázala svou feminitou vyrovnat Pamele. Ta to zatím nevzdala a stále se hledá. Přeju jí, aby konečně našla pokoj v duši. Narodit se totiž jako jeden ze sexsymbolu století nemusí být žádný med. Tomu ale, vy hnusáci, nemůžete rozumět. ()

Reklama

Katie88 

všechny recenze uživatele

Jsem nucená dát plný počet hvězd, poté co jsem se dověděla, že Hulu opět (stejně jako např. u Pistol) nežádalo o povolení celebrit seriál vydat nebo se k tomu jakkoliv vyjádřit. Jsem také ráda, že tento dokument objasňuje některé detaily, které byly v seriálu pro lepší efekt vymyšlené nebo překroucené. I když jsem nikdy nebyla velkou fanynkou této 90kové krásky, příběh se mě docela dotkl. Její představa o dokonalém životě není až tak vzdálený snům některých lidí kolem nás. Pamela je žena naivně hledající svou životní lásku a neustále doufající, že jedině tak dojde úplného naplnění. I já pro ni samotnou doufám, že pocit, který jí na konci dokumentu zůstává v ní zůstane hodně dlouho. Pocit, že konečně se může naplno věnovat sobě a vykašlat se na lidi, co od ní stále jen něco brali. Kéž by to jí i dalším lidem vydrželo navždy. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě hezké provedení jejím životem přímo do Pamely, kdy si podle mě plno inteligentních lidí uvědomí, že je asi vlastně úplně jiná, než jak ji prezentuje bulvár a podobná média....Podlě me je to dospělá ženská, která toho má hodně za sebou, má u mě obrovské uznání, že šla v 50ti do toho Chicaga, protože nikdy netancovala ani nezpívala a byla v tom skvělá....Zároveň podle mě málo lidí ví, že je z Kanady :D ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pro ty, co prožili 90té léta byl Pamela nejspíše sex symbolem (podobně jako pro naše dědy Marilyn Monroe ve své době). Asi každý viděl až nečekaně úspěšný seriál pobřežní hlídka (často zmiňovaný např. v seriálu krok za krokem), ve kterém tato svého času nejznámější blondýna světa, tzv. ukradla show - minimálně dva důvody by se našly (.Y.)...Muži všech věkových kategorií z ní šíleli a stala se z ní hvězda. Dokument je zajímavý asi do 3/4, kdy Pamela popisuje počátky v playboyi - vzestup na vrchol (především díky zmíněného seriálu) a taky její docela smutný osobní život. Pam zkrátka měla slabost pro grázly a rebely a tím pádem byl její život i plný skandálů - ukradená kazeta obsahující sexuální hrátky s Tommy Lee, která svého času zbourala (v té době ještě docela mladý fenomén) internet. Za zmínku taky stojí i poohlednutí nad působením v několika talk-show a céčkových filmech. Poslední cca půl hodina, ukazujíci současný život Pam, se už trošku táhla a nudila, jinak za mě určitě zajímavý životopisný dokument z Netflixu - 7/10. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama