Reklama

Reklama

Pamela: Příběh lásky

  • USA Pamela, a Love Story
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pamela byla sexy uragán devadesátek a proto jsem rád přijal pozvání od Netlixu, aby mě ona sama provedla v kostce svým životem a musím říct, že jestli jsem se stal od devadesátek fanoušek díky tomu že mě zpomaleně běhala v plavkách týden co týden na televizní obrazovce, tak po dnešku stále zůstávám její fanoušek, ale už ne proto, že kdysi běhala v plavkách, houpaly se jí kozy, měla nejlíp udělaný vlasy na světě a z očí jí koukal mrd, ale proto, že si v tomhle dokumentu vůbec na nic nehraje. Její vyprávění o svým životě, především o svých bolestných momentech působí upřimně bez patosu, ale s velkým srdcem. Budu jí držet palce, myslím si, že má asi navždy minimálně hlubokou jizvu v srdci z toho co se jí stalo ať už s tím pornem nebo potratem. Je vidět že v citech vůči druhým se dost hledá, ale vůbec se jí nedivím. Tak díky za super netflixovský randíčko a stay strong Pam. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě hezké provedení jejím životem přímo do Pamely, kdy si podle mě plno inteligentních lidí uvědomí, že je asi vlastně úplně jiná, než jak ji prezentuje bulvár a podobná média....Podlě me je to dospělá ženská, která toho má hodně za sebou, má u mě obrovské uznání, že šla v 50ti do toho Chicaga, protože nikdy netancovala ani nezpívala a byla v tom skvělá....Zároveň podle mě málo lidí ví, že je z Kanady :D ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument o živote Pamely "C.J." Anderson, ktorá sa u nás preslávila najmä ako záchranárka z Baywatchu. Bol som prekvapený, že v mladosti bola skôr utiahnutá a v podstate nevýrazná. Dvere do showbiznisu jej otvoril Playboy, a potom už to išlo všetko ako lavína... Pamela bola však poriadne impulzívna a ešte k tomu naivná = dosť zlá kombinácia. 6x vydatá a 6x rozvedená, to hovorí za všetko. Okrem toho kopa škandálov, neuvážených rozhodnutí, a snahe zo seba vytvoriť nejakú ikonu aktivizmu... to všetko tvorí Pamelin život. V podstate mi jej bolo ľúto. Ale aj to je jeden z efektov, keď človek neunesie slávu. 3* ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

,,Ani ten dokument nejspíš neuvidím. Ráda dělám věci jen proto, že mě zajímá ta samotná zkušenost." Nebyl to špatný dokument, ale nakonec zjistíme, že stejně jde hlavně o ty dvě hlavní věci, které Pamelu celý život otravovaly a bohužel i definovaly - prsa a kazeta. Pamela místy nepůsobí jako nejostřejší tužka v penále, přesto si nemyslím, že by byla hloupá, vlastně ji spíš vidím jako takovou čistou duši, která nikdy nezdrsněla, i když dostala od života spoustu pořádných facek (zneužití, nechutný zásah do soukromí a nezastání u soudu - nechápu - a další). I u těch debilních rozhovorů, kdy se jí moderátoři zas a znova ptali na její prsa a plastiku, bylo vidět, jak je jí to nepříjemný, ale stejně to většinou proměnila ve vtip. A jediný vtipný na tom je, že dnes je naopak divný, když nějaká celebrita plastiku nemá. Každopádně dokument ukazuje, že se Pamela života rozhodně nebojí. ,,Když mi ale dá někdo příležitost, jdu do toho. Chytnu příležitost za pačesy. Hlavně nad tím moc nepřemýšlet. Myšlení se přeceňuje." 3,5* ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Bez make-upu a v decentním župánku podává Pamela otevřenou životní výpověď, a tak trochu bilancuje po padesátce svůj dosavadní život. Tvůrci kladou velký důraz na civilní koncept a divák tak dostává možnost tuto kanadskou „Brigitte Bardot“ zpomaleně pozorovat při procházkách po statku nebo jak s péčí řádného hospodáře řídí traktor. Pamela působí velmi otevřeně a bez úhybných manévrů vypráví o svém životě a nebojí se přitom rozvinout řadu intimních témat. Je to střídmé s otevřenou tváří, ale očekávejte spíše standartní dokumentární počin od Netflixu, který svou oslavností chvílemi působí až mechanicky a neskrývavě dává najevo, že byl Pamele ušit přímo na míru. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno