Reklama

Reklama

Chris Rock: Selective Outrage

(pořad)
Stand-up / Komedie
USA, 2023, 69 min

Režie:

Joel Gallen

Scénář:

Chris Rock

Účinkují:

Chris Rock

VOD (1)

Recenze (19)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Můj první Chris Rock a musím se přiznat, že mi do stylu vůbec nesedl. Na sílu tlačené křičení do mikrofonu bez jakéhokoli charismatu nebo vypointovaných vtipů. Na úroveň Harta či Rickyho G. se bohužel rozhodně nechytá a dám spíše přednost jiným standup komikům, které netflix nabízí a kteří možná překvapí více… ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to tak špatný, spousta bílých prostě nemá rádo, když se objeví černej, co říká, jak se věci mají. "Your daughters will fuck nothing but niggers! But not just any niggers. Crazy niggers!" (...) Chris Rock to tak nějak vezme zeširoka, přes hodinu a něco, lehce o politice, lehce o rodině, lehce o systému, o potratu (ten bit s tím, že ženy by měli mít právo zabít dítě do čtyř let), samozřejmě téma #1: reakce na Willa Smitha. Párkrát jsem se upřímně rozesmál, někdy to fakt uhodil na hlavičku, někdy to nebylo tak vypointovaný, ale Chris definitivně není v popředí mých nejoblíbenějších, spíš průměr, ve výsledku, ale utekl a bavil. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekoľko tém je zbytočnou variáciou na už povedané a videné. Ďalšie - vychádzajúce z vlastnej skúsenosti - žena, dcéra, Will Smith, zase potešia svojou úprimnosťou a trefnosťou. V zásade je to ale niekde na pol cesty. Chrisa mám rád a niektoré problémy udrie prvotriedne po hlavičke. V iných sa trochu opakuje. Prirovnania a postrehy mu idú ale stále dobre. Tamburína sa mi páčila trošku viac. Ale stále obstojný stand-up. ()

Mistr_Moon 

všechny recenze uživatele

Chrise Rocka znám akorát z Lethal Weapon 4, takže jsem byl zvědavý, jaký program si pro Netflix připravil. S ohledem na jeho věk a "slávu" bych čekal, že bude mnohem vtipnější. Za celou hodinu se věnoval snad jen 3 tématům a to proto, že u každého vtipu opakuje věty třeba i třikrát, čtyřikrát,... desetkrát za sebou. To ještě proloží několika slovy "Nigga". Nigga sem, nigga támhle. Jako, moc dobře ví, kdo je jeho publikum a taky to podle toho v sálu vypadalo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že za nižšie hodnotenie môže predovšetkým záverečná pasáž o Big Williem, ktorá ale má v sebe aj humor, takže za nejaké fňukanie ju nepovažujem a furt sme predsa v stand-upe, kde je dovolené takmer všetko. Chris má všetko slušne vymyslené, takže všetko smeruje k pointám a možno tí, kto jeho výstupy nepoznajú, môžu byť šokovaní jeho nekorektnosťou ohľadom súčasnej korektnosti. A povie aj niekoľko právd o vzťahovej dynamike, viď Beyoncé a Jay-Z, prípadne situácia mŕtvy muž na ceste... V hľadisku sa bavil aj Spike Lee. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama