Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Weir proplouvá propracovaným světem podvodů současně jako oběť a jako strůjce. (SkyShowtime)

Recenze (10)

makakus 

všechny recenze uživatele

Dívat se na Keiferův obličej podělaný plastikami bylo na hraně koukatelnosti, ale vydržel jsem! Autorem scénáře je ve skutečnosti AI, do které naládovali mimo jiné Podraz, Obvyklé podezřelé a Dannyho parťáky, nicméně šanci dostala až 78. přepracovaná verze. Poslední záběr, přidaný ze zoufalství živým scénáristou, to zachránil od odpadu. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistě, pokud tě "v tomhle světě" požádá kámoš o službičku a podpoří to penězi navíc, tak se rozhodně nic neposere, když je to vlastně tak snadný. Jasný, mrk, mrk. Až na to obvinění z vraždy. Jasný, mrk, mrk. A jdeme zjistit, kdo odrbal jednoho z nejlepších v odrbávání ostatních? Bylo by to tak přímočarý...až na ten poslední záběr, že? Pilot se povedl ještě lépe, než sliboval trailer. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kiefer Sutherland je pro mě Jack Bauer v každé roli. A vlastně i tady to na něj skvěle sedí. Zase je na to sám a všichni po něm jdou. Sutherlandovi tyto role náramně sedí a ukazuje, že i po letech je ve skvělé formě. Skvělý začátek, který mě navnadil, má spoustu zvratů a byl jsem po celou dobu napnutý. Ještě bych vyzdvihl krásné natáčecí lokace v New Yorku. Snad to tak bude i v dalších dílech a nenamlsal nás jen pilot. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama