foto

Meta Golding

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Meta Golding je haitská a americká herečka. Vyrastala v niekoľkých krajinách. Okrem Spojených štátov žila v Indii, Francúzsku, Taliansku a na Haiti. Počas rokov v Taliansku súťažila ako krasokorčuliarka, ale po zranení začala vystupovať v divadle. Neskôr sa vrátila do Spojených štátov, aby študovala na Cornell University a získala tituly z divadelných umení a medzinárodných vzťahov.

V súčasnej dobe žije v Los Angeles, v Kalifornii. Golding hovorí plynule anglicky, francúzsky a taliansky. Hrá v množstve seriálov a jej najznámejšia filmová rola bola v snímke Hry o život: Skúška ohňom.

Martin "MikO_NR_1909" Hladký

Herecká filmografie

2017 Fix, The
2015 Agatha (TV film)
Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
Wings
2012 Shadow Witness
2011 Carrier, The
Chicago 8, The
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Date or Disaster
Odložené případy (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 BraceFace Brandi
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
On Edge
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Midnight Blue (TV film)
Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Louis & Frank
V.I.P. (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Quiet Days in Hollywood
Sběratel polibků
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1955 Soldiers of Fortune (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace