Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Veškeré hvězdičky jsou za švédský opalovací tým a Gabriellu. Ne, že bych měl něco proti homosexuálům, ale když je jich plná loď, jde o holý zadek. Být v kůži těch dvou heterosexuálů, tak se domnívám, že bych skočil přes palubu a nechal se radši sežrat žraloky. Jinak si myslím, že se tam objevilo několik vtipných scén, nicméně mnohem více jich bylo na můj vkus odporných nebo nepovedených. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film jsem se podíval podruhé minulý týden, kdy jsme jeli autobusem na fotbalový zápas a i když jsem se zprvu moc nechtěl dívat na to co už jsem viděl, tak očkem jsem se mrknul a nakonec jsem neutrhnul od obrazu oči... Srandovní hlášky a scénky co člověka pobaví, zahřejou jsou suprové... Výborné na odreagování a zlepšení nálady, v tomto směru mohu doporučit. Dival jsem se, že jsem dal filmu kdysi dávno po prvním hodnocení 2*, ale o jednu hvězdu jsem ho zvýšil. Žádna mega komedie to není, ale jak už jsem psal na zasmání a zlepšení nálady ideální... 55% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je naprosto perfektní, fakt sem se u ní řezal smíchy, hlavně když se na scéně objeví Horatio Sanz, ty jeho hlášky na teplouše byly prosě úplně dokonalý a ve dvojici s Cubou Goodingem je to ještě lepší a po příjezdu švédskýho opalovacího týmu se to ještě víc rozjede, ta jejich trenérka(nebo trenér?) byla fakt hodně drsná. Docela zvláštní a přitom srandovní je vidět Roger Moore, bývalého Jamse Bonda, jako naprostýho teplouše a i když jsou ty role rozdílný jako den a noc, tak se na tu roli docela hodil. Ke konci filmu už příběhu trochu dochází šťáva, ale to nic nezmění na tom, že to je skvělá komedie a dokonalá oddychovka, u který se zaručeně pobaví skoro každej. A ostatní by se nad sebou měli fakt zamyslet, jesli tomu dávaj špatný hodnocení fakt z toho důvodu, že to je v jejich očích opravdu tak špatnej film a nebo jestli jen trapně nehrajou nějakou společenskou komedii, aby čistě náhodou svým smíchem u týhle komedie neurazili nedotknutelný homosexuály. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Bylo mi sice pouhých 15 let, když tuhle šílenost viděl prvně, ale tehdy svůj účel pro "naši" cílovou skupinu splnila dokonale. Dnes (pro dospělé) by to bylo na tak na 1 až 2*, ale tehdy byl prostě infantilní a lehce fekální humor v kurzu všech hardcore pubescentů. Jako bych snad mohl hodnotit ty perfektní dětské Disneyovky jinak, než 4 nebo 5*? Prostě kdybych měl vše hodnotit ze svého pohledu a obsahové stránky pro mou pětadvacetiletou osobu, tak ... ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Jediné co zde skutečně stojí za vidění a kvůli čemu se vyplatí tuto břečku zapnout je Roselyn Sanchez, bez jejíž účasti by v mém pomyslném žebříčku figuroval tento brak v kategorii nejhorších "odpadlíků". Skutečně totální průser postrádající jakékoliv ambice a snahu pobavit diváka. Cuba Gooding ztratil soudnost. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Natočeno už v roce 2001, ale v amerických kinech uvedeno až v roce 2003. (HappySmile)
  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)
  • Když se hádají 2 dívky ze švédského Opalovacího týmu a havajského Tropického týmu, opravdu mluví švédsky. Nicméně titulky nemají nic společného s tím, co opravdu říkají. (HappySmile)

Reklama

Reklama