Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cosi se blíží nocí. Temnota rezonuje tlukotem křídel a podivných zvuků. Jsou to netopýři. Nikoliv ti obyčejní - to sama noc roztahuje křídla a budí hrůzu. Když ožije tma, není před ní úniku. Když zmutovaní netopýři napadnou ospalé texaské městečko Gallup a ničí vše, co se jim postaví do cesty, před záhubou může obyvatele zachránit jedině zooložka Sheila Casperová, která studuje chování netopýrů, její asistent Jim a místní šerif Emmett Kimsley. Trojice zjistí, že agresivní netopýři jsou produktem vědce, který je infikoval virem, proměňujícím neškodná zvířata v zabijáky. Stopy vedou do opuštěného dolu, kde netopýři nocují a výprava do těchto ponurých míst vyvolává mrazení v zádech. Sheila a Kimsey musejí sebrat veškerou odvahu, aby se spustili mezi spící netvory a zlikvidovali celou jejich kolonii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Krvavý měsíc !!" - "Co ??" - "Moje máma říkala, že když je měsíc takhle do ruda zbarvený, někdo umře.." - "Šerife, jestli se mě snažíte rozveselit, tak zbytečně.." ;) Ale béčkař Louis Morneau to v rámci tohohle batmanovského porna zvládl víc než slušně.. Alespoň v mém případě.. Nesmírně příjemně laciný film.. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Poté co je v malém městečku Gallup nalezeno již několikáté roztrhané tělo a podezření padá na hejno netopýrů, které nedaleko městečka sídlí, je pozvána netopýroložka Sheila Casperová (Dina Meyer) aby se svým asistentem a šerifem Kimsleym (Lou Diamond Phillips) přišla celé záhadě na kloub. Zjišťují, že v hejnu je několik netopýrů infikovaných virem, který způsobuje jejich agresivitu a chuť po lidském mase. Pokud tuto nákazu nezastaví, bude se šířit dál napříč celou Amerikou ... Samotný film není tak moc špatný, navíc takovéto filmy mám rád - ať jsou útočící masou netopýři, pavouci nebo kobylky. Ani po herecké stránce mne až tak nezklamal, i když oba hlavní představitele - Lou Diamonda Phillipse i Dinu Meyer si pamatuji z lepších kousků (nechybí zde ani obvyklý "černoch pro pobavení"). Co ale film tak hrozně strhává jsou vizuální efekty a ruka střihačova. Ve chvíli útoku netopýrů netrvá žádný záběr déle než půl sekundy, což slabším povahám může způsobit epileptický záchvat, a těm silnějším pak záchvat smíchu. Potěšil mne samotný závěr (poslední půl minutka), která se od obvyklé poslední půlminutovky v těchto filmech docela liší .. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

MARABUNTA+CHOBOTNICA Poctivý zoohoror, ktorému to slušne odsýpa, má fajn hudbu. Z filmu cítiť, že tvorcovia sa vyznajú v obore - nič nenaťahujú, so žánrovým klišé pracujú tak akurát. Po akcii prichádza reakcia a z pomedzi ľudí sa rýchlo vytvorí osvedčená skupina: Drsný policajt, hláškujúci černoch, krásna blondínka a zmagorený vedec, ktorá nemôže sklamať... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový film o obehraném tématu, kdy vláda dělá genetické, nebo jiné výzkumy na zvířatech a potom se jim to zvrtne. Kolik takových filmů jsme už viděli? Jenže tady se skloubil film, který se vymyká kontrole sám o sobě. Herecké obsazení i výkony jsou na dobré úrovni, co se však týká triků i samotného děje to je opravdu nefalšovaná bída. Netopýři jsou neskutečně obratní, inteligentní a hlavně nezastavitelní (prokoušou i pletivo jako nic). Zobrazené létající hejno je jen digitálním výmazem filmového štábu a nic horšího jsem už dlouho neviděl. Co se týká hudby, tak tady jsem neutrální. Nebyla sice nic extra, ale určité úryvky na mě působili celkem příjemně a určitě vylepšili film. 30% ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Nevadila mi tujen zatraceně rychlá kamera, kvůli které jsem nestíhal ani sledovat, kde je obrazovka televize, natož co se na ní děje, ale i chabý a ohraný děj a triky (čti netopýři) horší jak titulní hrdinové v Útoku obřích angreštů. Lou by měl přestat brát všechno a začít si aspoň trochu vybírat. Neříkejte mi, že by to k ničemu nevedlo, spousta herců si vybíráním vytvořila velice dobrou kariéru. I když musí být někdo, kdo bere vše, jenže podle mě má Lou na mnohem víc. Tenhle film u mě nezachrání ani scéna k popukání s guanem až ke krku (k popukání z toho, že by ti netopýři dokázali vysrat tolik sraček, pokud teda nesnědli něco špatnýho). S ubíhajícími minutami je ten film stále větší blábol a i občasná jiskřička autorské invence ho nedokáže nakonec zachránit. A vlastně nezachrání ani diváka. Chcete vědět, o čem je ten film? O guanu, o hovně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Živí netopýři, kteří se ve snímku objeví, pochází z Indonésie. (Caelos)

Reklama

Reklama