Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Sleduju už třetí sérii a je to prostě náser. Ta architektura, ten smích těch švábů je legendární. Asi si pořídím potkana a dám mu jméno Deedee :-) prase jedno, sežere tam úplně cokoliv.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Jakej je vlastně platnej název? Švábi nebo škodíci? A proč jsou ty názvy dva. CO si pamatuju, tak na Jetixu byl název Oggy a švábi.

na příspěvěk reagoval Bernyz

Fugito

Fugito (hodnocení, recenze)

Kto len moze mat taky prehnany zmysel pre humor ktory vedie az do absurdity :) vzdy ma fascin uje aky je ten dom nekonecny ako v nom dominuje purizmus :P

stub

stub (hodnocení, recenze)

fox: vyšlo celkem 16 placek (13x12 a 3x11 dílů). jak to přesně bylo, už si nejsem jistej - ale pak už to snad vydávala přímo urania (snad znova to, co vyšlo pod aha a pak ty další). nicméně teď jsem to minutku zkoušel a nehledá se to zrovna dobře (na trhu ale podle mě ještě budou)

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

stub: Nevíš kde vycházeli ty další DVD kromě těch co jsem zmínil o příspěvek níž? Mám ty DVD za Aha, čili 96 epizod a jak koukám, tak mi ještě půlka chybí. Další věcí je, jestli se některý epizody na DVD od různých vydavatelů neobjevili dvakrát.

stub

stub (hodnocení, recenze)

vychází mi, že u nás bylo vydáno 189 epizod ze 195 existujících - netuší někdo (nejlépe asi francouzštinu ovládající), kterých šest dílů tu není? rád bych je sehnal..

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

V šípu vyšly 2, v aha 8 a pak jsou ještě 4 dvd v klasických obchodech. V dvd od aha bylo na každym disku 12 epizod, jak je to u ostatních netušim.

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Jestli to byl díl jak tam přijel tlustej šváb ve farmářských kaťatech a pěstoval tam zeleninu, tak ten má název "Roachy redneck"/"Bratránek křupan" (překlad na Aha! dvd).

Vojtino

Vojtino (hodnocení, recenze)

Nevíte jak se menoval díl který dávali v TV 12.3.2009? Od 7:10... Menoval se nějak jako škodík farmář, thx

Cortigon

Cortigon (hodnocení, recenze)

na Toma a Jerryho to sice nemá ale i tak velice povedený animák, na který jsem se v dětství moc rád koukával. 90%

Kouďák

Kouďák (hodnocení, recenze)

K seriálu žádné výhrady, ale kdo to k sakru překládá OGGY A ŠKODÍCI ne šváby

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Tenhle animák je vážně výbornej. Nemá někdo kompletní seznam epizod? Pořídil jsem si DVD co teď vyšli v deníku aha! a mám tak 96 dílů (8 dvd po 12 dílech). Vím že jsou k dostání ještě 4 DVD s názvem Oggy 1 - 4, ale pokud dobře počítám (a pokud se některé díly z aha! neopakují s dvd oggy 1 -4) tak 12 epizod ještě nevyšlo.

Sir Vagas

Sir Vagas (hodnocení, recenze)

Musím uznat málo kdy sa tak chytám za břicho jak u tohoto animáku ze 156 dílů je opravdu přes 100 dílů totálně smrtících pro pobřišnici a usta která svým usměvem připomínají spíše chorobomyslného, ale o tom legrace je ať je občas sebe udivující

Reklama

Reklama