Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, tak ani nevím proč, ale po shlédnutí jsem měl pocit, že se pobleju ... Opravdu mi z toho bylo zle. Později mě to ovšem nějakým zázračným způsobem chytlo a už nepustilo. Je to nádherný animovaný seriál a nejvíc se mi líbí ta prostorová představivost, která mě vždycky dostane. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků posledních let. Všechno je to krásně barevně namalované a velmi příjemně se na to kouká. Oggy je správný tipek a vždycky to myslí dobře, Jack je sice někdy trochu mrzutý, ale s Oggym jsou nejlepší kamarádi. No a ti tři škodíci jsou super. Taky musím pochválit skvělou úvodní melodii. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Tak na toto nedám dopustiť. Animáky a rozprávky som v detstve príliš nesledoval, ale príbehy tyrkysového kocúra Oggyho a zlomyseľných švábov, ktorí mu robili naschvály som si nenechal nikdy ujsť. Animácia objektívne nie je až tak kvalitná ako pri Disney kúskoch, no mne osobne perfektne sedla. Príbehy štýlom pripomínajú Toma a Jerryho no sú oveľa odvážnejšie, absurdnejšie zbesilejšie, na animák pre deti dosť brutálne a častokrát aj plné čierneho humoru. Asi pre to sa mi to tak páčilo a vlastne páči sa mi to dodnes :D Bože a tá zvučka. Tá je naozaj úchvatná a je to jedna z najlepších seriálových zvučiek na aké si spomeniem. Jasných 5* a 95% ()

Redix odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen shlédnout asi 6 dílů tohoto skvostu a mohu říct že je to neuvěřitelná kokotina. Člověk neví jestli sleduje kočku, švába morče nebo nevím co ještě. Korunu tomu všemu nasazuje naprosto debilní titulní píseň která mě pomalu ale jistě zabijela, když k tomu připočtete fakt že se v seriálu vůbec nemluví ale vydávají se jakési dementní zvuky a zápletky nemají hlavu ani patu, není o hodnocení ODPAD pochyb. Lituji dnešní děti že které toto sledují protože tohle je dobrý seriál pro dementy ale ne pro normální děti. Zlatý Želvy Ninja nebo Rychlá rota, na to se alespoň dalo koukat a člověk se i zasmál. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele

Tá najlepšia možná variácia Toma Jerryho aká sa na televíznych obrazovkách objavila.Sledovat ako traja malý šváby,ktorí sa pokúšajú za každú cenu,ponížit a ublížit Oggymu,je na nezaplatenie,a nehovoriac o jeho najlepšom kamarátovi,či susedovi psovi.Vždy si s radostou pozrem hocijakú epizodu a o úsmev je postarané.__95% ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama