Reklama

Reklama

Fallout

(seriál)
  • USA Fallout
Trailer 3
USA, (2024–2025), 15 h 53 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Ramin Djawadi
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Seriál Fallout vychází z jedné z nejúspěšnějších videoherních sérií všech dob. Vypráví příběh vítězů a poražených ve světě, kde už není skoro nic, o co by se dalo hrát. Změkčilí obyvatelé luxusních protiatomových krytů jsou po 200 letech od apokalypsy nuceni vrátit se do neuvěřitelně složitého, rozkošně bizarního a ukrutně násilného světa, který na ně čeká na povrchu. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele _DAVE_ k tomuto seriálu (2)

Fallout (2024) 

Velmi milé a co si budeme říkat, nečekané překvapení, které nešlo vymyslet o mnoho lépe, respektive o temnou post-apo depresárnu jako ve filmu "Road" davy ani moc nestojí. Mohlo se ubrat na infantilním humoru a trochu přidat na té "šedivé budoucnosti", ale jinak velmi dobré. Mr.Hlad - až jsem taky srdcař prvních dvou dílů, nesouhlasím. Tyhle hry moc dnešních diváků VOD  nepamatuje a startovací díl byl pro mnohé ten průměrný Bethesdí. Nehledě na to, že seriál nešéfuje TimCain, ale Todd Howard a ten si chce rozhodně vařit svou polévku. ()

Konec (2024) (S01E01) 

Dobré to je, ať nikdo netvrdí, že to čekal citelně lepší  Chápu, že kdo není pamětník, toho to moc neosloví ()

Související novinky

Seriálový Fallout má datum premiéry

Seriálový Fallout má datum premiéry

25.10.2023

Seriálová nabídka streamovací služby od Amazonu se brzy rozroste po Pánovi prstenů o další slavnou značku. Už příští duben totiž na Prime Video dorazí adaptace kultovní herní série Fallout od… (více)

Reklama

Reklama