foto

Johnny Pemberton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Headlock
Living Room Coffin
The 4th
2015 Band of Robbers
Superstore (TV seriál)
The Night Is Young
2014 Crazy House (TV film)
Jason Nash Is Married
22 Jump Street
2013 Family Tools (TV seriál)
2012 Čtyřicítka na krku
Dreamworld
Prozíravost (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Sousedská hlídka
21 Jump street
2011 Aim High (TV seriál)
Bad Mom (TV film)
Bobovy burgery (TV seriál)
Let Go
Nová holka (TV seriál)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
2009 Politické kruhy
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)

TV pořady

2010 Megadrive (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Megadrive (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace