Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Super verze oblíbené vědomostní show Na lovu, ve které se ale obracejí role. Jediný soutěžící se může utkat až s pěti lovci najednou a pokusit se získat milionovou výhru. Českou verzi celosvětově nejúspěšnější vědomostní show současnosti moderuje Ondřej Sokol. (TV Nova)

Recenze (31)

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Superlov je v základu hodně podobný Na lovu, zároveň je ale, jak už tu někteří píší, takový svižnější. Potkáme v něm více soutěžících, kterým můžeme fandit, máme tu pohromadě všechny lovce. Hraje se často o velmi slušné prachy a tak jako je v Na lovu šance výhru získat dosti mizivá, tak tady to naopak vůbec nebývá marné, což tu soutěž (pokud tedy nejste nepřející závistivec:D) také zatraktivňuje. Věřím tak, že diváci, kteří z nějakého důvodu nepřišli na chuť Na lovu, případně se jim ten pořad postupem času trochu zajedl, mají se Superlovem šanci, že se tohle změní a užijí si příjemnou víkendovou zábavu, u které se i něco nového dozví. Mě třeba stále baví i Na lovu, přece jen jsem ho ale už po prvotním nadšení nesledovala v poslední době tolik a Superlov mě tak k tomuto typu soutěže, ke Kvízové dámě a spol., zase trochu navrátil. Co mi trochu vadí, je podle mého někdy už příliš zdlouhavé kecání moderátora a jeho rádoby vtipné poznámky k jednotlivým lovcům. Třeba ta stylizace Kalkulátora do svůdce žen a Sokolovy kecy okolo jsou něco, co kolikrát musím vyloženě přetrpět. Ale v tomhle by se asi nejvíce měl zřejmě zamyslet scénárista..? A pak se mi taky trochu znelíbil Kalkulátor, který byl dříve mým oblíbencem a teď mi připadá někdy už přehnaně namistrovaný, vztahovačný a s některými svými řečmi trošku trapný. V těchto věcech mi přijde, že se to už (zbytečně) oproti Na lovu trochu zvrhlo, což je škoda. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pořad Na lovu mě ještě stále neomrzel, stále ho sleduju rád, ale že se podaří přijít s takhle poutavou obměnou, to jsem vůbec nečekal. Všichni oblíbení lovci na jednom místě, slušná porce zábavy a kvalitní trénink mozkových buněk - ideální kombo na sobotní večery. Tímhle Nova strefila hřebíček na hlavičku. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Vyšperkovaná večerní verze klasické soutěže Na lovu, která už se za dva roky vysílání etablovala mezi nejlepší vědomostní soutěže, které kdy české televize vysílaly. Superlov je samozřejmě atraktivnější díky výši výhry, která se může vyšplhat až na statisíce pro jednoho soutěžícího (který se nemusí dělit s žádným týmem). Otázky mi také připadají jednodušší než v podvečerní verzi. Sokol a lovci samozřejmě výborní. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Adrenalinovější a napínavější, než klasický Lov. Alespoň o parník, A minimálně o stejnou délku také zábavnější. Původní soutěž je a stále zůstává mou absolutní srdcovkou mezi vědomostními soutěžemi, ale tenhle koncept je rozhodně ještě o chlup kvalitnější. Díky divákům to navíc má taky neopakovatelnou atmosféru a luxusní dynamiku. Tohle je prostě onačejší zážitek. A navíc poskytuje taky opravdu mnohem větší šanci na vítězství klidně i těch nejvyšších částek (a že jsou to pořádné částky!). Jen je to - jako vždycky - o otázkách. 100 %. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama