Reklama

Reklama

Blázinec na koleji

  • USA Dorm Daze (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je pár dní před vánočním volnem a na koleji to vře. Styles, který má, alespoň podle svých siláckých řečí, za sebou spousty zkušeností, zaplatil kamarádovi Bookerovi prostitutku, aby už konečně přišel o panictví. Teď už jenom počkat, až sexy Dominique dorazí a postarat se, aby zatím nervózní Booker někam nezmizel. V tu samou chvíli další obyvatel koleje čeká na příjezd francouzské studentky na výměnu, která se jmenuje... taky Dominique. Takže na zmatky ve stylu "kdo je kdo" je zaděláno. A to není jediné. Tahle kolej je totiž jeden velký zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pofiderní mix teenagerské komedie a kriminální zápletky tak trochu ve francouzském stylu plném omylů a absurdních náhod. To samo o sobě zní dobře, ale asi by to museli točit ti Francouzi, aby to splnilo účel. Scénář je zmatek nad zmatek , zmatení jsou bohužel i herci a nejvíce museli být zmatení režiséři. Možná za to může tráva a možná omezené schopnosti neumětelů, ale podstatné je, že to je prostě slabý film s nevyužitým potenciálem. Když dám tři hvězdy, tak jsem hodně tolerantní. ()

Antal89 

všechny recenze uživatele

Svérázný pohled na to, co se může stát na koleji jedné z prestižních amerických univerzit. Vstup do děje je velmi peprný, skoro jako vystřižený z podobný studentských béček osmdesátých let. V půlce filmu, kdy do děje vstoupí dvě stejné kabelky - jedna, která je památkou po babičce jedné ze studentek a druhá, která je plná peněz, přecházíme do akčnější roviny, kdy jednak některým jde téměř "o kejhák", ale jinak se vše stále nese na rovině absolutní komedie, kde nikdo a nic není tím, čím se na první pohled zdál a nikdo netušil, co si kdo přál. Pro mě jako náročného diváka byl zajímavý humor a některé gagy, ale jinak z celkové, občas místy pohoršující roviny filmu musím dát jen dvě hvězdičky. Na to, jak dřív vypadaly komedie s titulem National Lampoon musím říci, že tato je velmi silný podprůměr. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

To byl sešup! Z původních tří hvězdiček až do odpadu. Když jsem se dnes na film znovu díval, absolutně jsem nedokázal pochopit mé mladší já. Kvalitní komedie si vystačí s jednou záměnou a dokáže mě po celou dobu bavit, tady bylo záměn nepočítaně, jen ta zábava chyběla. Značná část komických situací čerpala ještě z dob němé grotesky, děj byl po celou dobu vcelku o ničem a závěrečná rozuzlení dokončila dílo zkázy. Všechno špatně. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorý sa dá veľmi ľahko žánrovo zaradiť. American high school comedy. Koľko som už len videl podobných snímkov? Nespočet! Niektoré boli fajn a pobavili ma a mnohé nestáli ani za deravý groš. Konkrétne tento titul patrí jednoznačne do tej druhej skupiny. Úbohý nepodarok s tupým scenárom a bandou nesympatických idiotov, namiesto hercov. "Internátne zmätky" sú skutočne jeden veľký filmový zmätok. Odpad! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Scenáristovi jednu (hviezdu) s kľudom capnem, lebo vymyslieť taký guláš "náhodných" stretnutí a nedorozumení sa len tak nevidí. Ostatné zložky bohužial zlyhali na celej čiare. Humor založený na tom, že niekto do niekoho naráža a padá na zem, zámenách charakterov a 96 minútové naháňanie kabelky, je skôr trápny. A hlavne nezabúdajme na to, že na chodbách internátu sa ZÁSADNE behá. Dvojku už radšej ani nechcem vidieť. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama