Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

JSSVLVKMK 

všechny recenze uživatele

Skvěle představený britský černý humor v podání tak skvělých herců jako je Alan Rickman jsem dlouho neviděla! Herecké pózy a hlavně boj mezi Rickmanem a Nighym dodává filmu grády, které vyšvihly tento film na plný počet bodů! A nemluvě o námětu kadeřnické soutěži, kde se představily spíše v hlavní roli kadeřníci ze zákulisí než samotní herci! Celkově ale tento film působí příjemně a odpočinkově, přestože v sobě nese nádech jak komedie, tak dramatu! Zaujal mě a rozhodně na dno do odpadu kinematografie nepatří! ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná anglická komedie, která léty nestárne - byla naší oblíbenou rodinou "trvalkou" na videokazetě před nějakými 10 lety, kdy jí pubertální dcery "sjížděly" celkem často, teď jsem na ní po letech náhodou narazila v tv a myslím, že jí čas nijak neuškodil - pánové Rickman a Nighy vévodí celému obsazení! ()

Reklama

Lina 

všechny recenze uživatele

Námět zpracovaný s trochou nadsázky z neobvyklého prostředí. Samozřejmě že nabarvené ovce jsou nesmysl, ale ani Láska nebeská, ve které také hráli Alan Rickman a Bill Nighy, se všem nedržela reality. Obsazení se podařilo a je vidět, že režisér věděl, co dělá. Humor i city dávkoval velice přesně a herci mu v tom hodně pomohli. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala bych méně dramatu a více komedie.. Bohužel jsem se ani jednou nezasmála, jen párkrát lehce pousmála. Převažovaly dramatické scény a scény o stříhání vlasů (ty mě bavily jednoznačně nejvíc!).. Ten vtip mi tam ale hodně chyběl, škoda.. I proto jsem po celou dobu přemýšlela, zda dám 2 nebo 3*.. Pro tu vyšší možnost jsem se nakonec rozhodla proto, že ve třech hlavních mužských rolích se objevili mí tři oblíbenci (byli samozřejmě všichni skvělí, nejvíc Rickman!) a ten závěrečný "účes" a styling byly úchvatné! :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„To, že vieš, že umrieš, je dobré na to, že si môžeš uzavrieť veci, na aké by si inak nenašla odvahu.“ Herecký film o niečom. Všetci podávajú dobré výkony a pôsobili na mňa dojmom, že im bol scenár písaný na telo (Josh Hartnett, Alan Rickman, Bill Nighy). Rozhodne nie iba film o strihaní (aj keď vzhľad Sandry vo finále je čosi neopísateľné) a tetovaniach na najneobvyklejších miestach. A určite nie „iba“ komédia; reč príde aj na smrť a veci okolo nej. Inak skôr taký priemer, ktorý neurazí, ale ani nenadchne a za pár rokov si nespomeniete, že ste ho vôbec videli. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama